«Σεβόμαστε τον ΑΠΟΕΛ, μετά θα μιλήσουμε με τη διοίκηση»

Δημοσιογραφική διάσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα (19/04) για το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής των πλέι-οφ του πρωταθλήματος με αντίπαλο το ΑΠΟΕΛ στο AEK ARENA (Κυριακή 21/04, 19:00), με τους Ιμανόλ Ιδιάκεθ και Χουάν Τρουγιόλς να σχολιάζουν την αναμέτρηση. 

«Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι. Ο ΑΠΟΕΛ παλεύει για το πρωτάθλημα με τον Απόλλωνα και είναι σημαντικό ματς. Είναι μπροστά στον κόσμο μας, στο σπίτι μας και θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο για τον κόσμο μας. Θέλουμε να τερματίσουμε στην 3η θέση. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι αλλά θα κάνουμε το καλύτερο για να κερδίσουμε. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε, να προσέξουμε τι λεπτομέρειες οι οποίες θα κρίνουν τον αγώνα. Είναι σημαντικό ο κόσμος στις δύσκολες στιγμές να μας στηρίξει, κάτι που θα μας βοηθήσει πολύ. Είναι σημαντικό. Δεν είναι μόνο φέτος. Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιοδήποτε. Τα παιχνίδια με τον ΑΠΟΕΛ ξέρουμε ότι είναι δύσκολα και οι λεπτομέρειες παίζουν ρόλο. Έχουμε καλές εμφανίσεις με τον ΑΠΟΕΛ και εντός και εκτός έδρας. Πρέπει να το πιστέψουμε και το σημαντικότερο είναι ότι η ομάδα πιστεύει στις δυνατότητες της η ομάδα μας και πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον ΑΠΟΕΛ. Σεβόμαστε φυσικά τον ΑΠΟΕΛ. Έχει παίκτες που μπορούν να κρίνουν τον αγώνα ανά πάσα στιγμή, ειδικά επιθετικά. Πρέπει να παίξουμε σαν ομάδα και έτσι να τους κερδίσουμε. Θα είναι δύσκολο αλλά ελπίζουμε να τα καταφέρουμε. Ο Hevel, Igor είναι εκτός, Mojsov και Catala είναι αμφίβολοι. 

Τώρα που έχουμε εξασφαλίσει την Ευρώπη να πούμε περισσότερα. Περιμένω μετά το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ να μιλήσουμε με τη διοίκηση. Είναι ένα θέμα που αφορά και τον εκπρόσωπο μου. Εγώ είμαι συγκεντρωμένος στο δουλειά μου και στα παιχνίδια. Να προσπαθήσουμε να τερματίσουμε στην 3η θέση και να παλέψουμε ακόμη και για τη 2η θέση. Να μιλήσει ο εκπρόσωπος μου με τη διοίκηση και θα δούμε. Είμαι αφοσιωμένος στα επόμενα παιχνίδια», δήλωσε ο Βάσκος τεχνικός.

«Αυτή την Κυριακή έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές που είναι πρώτοι στο πρωτάθλημα. Είναι δύσκολο παιχνίδι. Είμαστε χαρούμενοι για την συμμετοχή μας στην Ευρώπη για μία ακόμη χρονιά. Είναι πολύ σημαντικό για τον σύλλογο, τον κόσμο, το προσωπικό και τους παίκτες. Συνεχίζουμε και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Βήμα-βήμα μέχρι το τέλος. Ανανεώθηκε αυτόματα το συμβόλαιο μου. Δεν το περίμενα όταν ήρθα εδώ, αλλά είμαι χαρούμενος εδώ. Στη Villareal ήμουν τρία χρόνια και τρία χρόνια στην ΑΕΚ. Τώρα μου αρέσει στο κέντρο αλλά η θέση μου είναι κεντρικός αμυντικός. Αλλά είναι εντάξει όπου κι αν παίξω. Και αν ο Tono είναι τραυματίας παίζω και τερματοφύλακας», δήλωσε ο Iσπανός αμυντικός.

Δειτε Επισης

Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου