Οι γκολάρες της Δόξας «εκνεύρισαν» την Πάφος FC και έριξε τριάρα!

Μια απίστευτη ματσάρα πραγματοποιήθηκε στο «Στέλιος Κυριακίδης», που βρήκε στο τέλος την Πάφος FC να κερδίζει τη Δόξα Κατωκοπιάς με 3-2. Μετά από έξι αναμετρήσεις η ομάδα της Κατωκοπίας γνώρισε την ήττα, παρόλο που κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ.

Η παφιακή ομάδα δε, με ένα δαιμονισμένο Κουλς που πέτυχε τα δυο τέρματα της ομάδας και έφερε την ολική ανατροπή στο παιχνίδι, και τον Νέμετς που πέτυχε το νικητήριο κατάφερε να πάρει το τρίποντο και να σκαρφαλώσει στους 34 βαθμούς και τη 2η θέση αφήνοντας τη Δόξα στην 3η θέση με 29 βαθμούς. 

Με το φοβερό τέρμα του Βασίλη Παπαφώτη στο 16' άνοιξε το σκορ η φιλοξενούμενη ομάδα, με τον Κύπριο ποδοσφαιριστή με ένα τρομερό μακρινό σουτ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. 

Άμεση ήταν η απάντηση από τους γηπεδούχους, με τον Κουλς μετά από κόρνερ με κεφαλιά να κερδίζει τον Γκρεμσλ για το 1-1 στο 18', ενώ οκτώ λεπτά αργότερα ο Βέλγος από πλάγια θέση έστειλε ξανά την μπάλα στα δίχτυα του Γκρεμσλ για το 2-1.

Το γκολ της ισοφάρισης έψαχνε στη συνέχεια η Δόξα, η οποία είδε τις προσπάθειες της να καρποφορούν στο 65', με το εκπληκτικό τέρμα του Μπόλιεβιτς, ο οποίος από τα 40 μετρά με δυνατό σουτ κέρδισε τον Μολ για το 2-2. 

Εκ νέου προβάδισμα στο σκορ ευτύχησε να πάρει στο 75' η παφιακή ομάδα με τον Νέμετς, μετά από γύρισμα του Λουλίνια και αμυντική αδράνεια της Δόξας, να πλασάρει για το 3-2, χαρίζοντας και τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του. 

Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων:

Πάφος FC: Μολ, Χολτ, Σιρόκ, Ράσιτς (Καρώ 66'), Φιλιώτης, Κουλς, Μπάγκααρντ, Ζίβουλιτς, Ανγκούλο (Φόλπρεχτ 55'), Νέμετς, Ράκελς (Λουλίνια 74')

Δόξα: Γκρεμσλ, Παπαφώτης, Λουίς Κάρλος, Μπατίν (Παβλόφ 46'), Μπόλιεβιτς, Χατζηβασίλης, Νεκτάριος, Ζατλ,Μιτρέα, Σωτηρίου, Νελσίνιο

Δειτε Επισης

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Ντέμης για το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός-«Τα τελευταία δύο χρόνια δεν έχουμε ξαναδεί τόσο μεγάλη διαφορά»
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Κυπελλούχος για τέταρτη φορά στην ιστορία του ο ΑΠΟΕΛ Κ19