Η Κύπρος ανάμεσα στους προορισμούς του Δημήτρη Γούτα

Την περίπτωση του Δημήτρη Γούτα εξετάζει Κυπριακή ομάδα σύμφωνα με δημοσίευμα στην Ελλάδα. Ο Ελλαδίτης αμυντικός του Ολυμπιακού Πειραιώς μετέβη στην Πολωνία ως δανεικός για λογαριασμό της Λεχ Πόζναν όμως δεν έλαβε χρόνο συμμετοχής.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Αρκετές υποθέσεις δανεικών παικτών θα πρέπει να ξεκαθαρίσει φέτος ο Ολυμπιακός, προκειμένου να ξεσκαρτάρει το ρόστερ του. Συγκεκριμένα οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αρκετούς παίκτες που θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα διατηρήσουν στην ομάδα, είτε αν θα αποτελέσουν παρελθόν.

Ένας από αυτούς είναι και ο Δημήτρης Γούτας, που μετά από αρκετό καιρός στην ομάδα του Πειραιά δεν έχει πείσει και βρίσκεται συνέχεια δανεικός.

Ο Έλληνας αμυντικός, όπως αναφέρει το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια», τις δύο προηγούμενες χρονιές στο Βέλγιο (Κορτράικ και Σιντ Τρούιντεν) είχε βρει την ποδοσφαιρική του υγεία.

Φέτος πήγε στη Λεχ Πόζναν, είναι ανενεργός εδώ και 6 μήνες και πλέον ένα χρόνο πριν το φινάλε του συμβολαίου του, πρέπει αυτός και ο Ολυμπιακός να βρουν μία οριστική λύση.

Το σίγουρο είναι ότι δεν θα πάει… χαμένος, αφού ήδη υπάρχουν τρεις ομάδες που τον έχουν στη λίστα τους. Μία από Ελλάδα, μία από Κύπρο και μία από Ρωσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου