Χάθηκε άλλη μια ευκαιρία-Στο ύψος της η «Κυρία»

Καθηλωμένη στην προτελευταία θέση με 26 βαθμούς έμεινε η Ένωση Νέων Παραλιμνίου η οποία έχασε νέο έδαφος μετά το 2-2 με την Ανόρθωση στο «Τάσος Μάρκου», για την 7η αγωνιστική της β' φάσης του πρωταθλήματος.

Ισοδύναμο χαρακτηρίζεται το πρώτο 45λεπτο στο «Τάσος Μάρκου» με τις δύο ομάδες να σκοράρουν από ένα γκολ αλλά να δημιουργούν άλλες 2-3 καλές ευκαιρίες γι’ άλλα τέρματα. Τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων δυσκόλεψε ο άνεμος. Το σκορ άνοιξε ο Ράγιος στο 10’ ύστερα από πάσα του Ντούρις.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Πράνιτς αποχώρησε ως τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο και τη θέση του πήρε ο Μιχάλης Ιωάννου. Η Ένωση ισοφάρισε στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Ενόχ «έκλεψε» τη μπάλα από τον Κοφί και την έστρωσε στον Πίττα ο οποίος σούταρε και ισοφάρισε σε 1-1.

Στην επανάληψη η Ένωση προσπάθησε να επιβάλει το ρυθμό της, ώστε να φτάσει σε 2ο γκολ το οποίο πέτυχε στο 53’ και πάλι με τον Κύπριο, Ιωάννη Πίττα. Η Ανόρθωση μόνο αδιάφορη δεν ήταν στον αγώνα αφού πίεσε και προσπάθησε για την ισοφάριση η οποία ήρθε πέντε λεπτά πριν από το 90’. Η Ένωση έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 90+5 με τον Ριέρα το σουτ του όμως κατέληξε έξω.

ΕΝΠ: Κλέιμαν, Φυτανίδης, Ολίβα (Μουλαζίμης 78'), Αγγελής, Κυριάκου, Μαισουράντζε, Ενόχ (Ζάρατε 46'), Πίττας, Αντωνίου, Ριέρα, Ουντότζι (Κοσμάς 64')

Ανόρθωση: Δημητρίου, Κοφί (Μπουφ 74'), Σίντεφελντ, Στρούνα, Εγγλέζου, Ράγιος, Ντούρις, Ζοάο Βίκτορ, Οικονομίδης (Μπέκα 67'), Πράνιτς (Ιωάννου 22'), Στεφανέλι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή
Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών