Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

«Κακός δαίμονας για εμάς, δεν έχουμε ησυχάσει»

  23/04/2019 10:35
«Κακός δαίμονας για εμάς, δεν έχουμε ησυχάσει»

«Κακός δαίμονας για εμάς, δεν έχουμε ησυχάσει»

  23/04/2019 10:35

Τη σπουδαία νίκη απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, την πορεία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα αλλά και τα αγωνιστικά δεδομένα σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου σε δηλώσεις του στον Super Sport FM. 

Αναλυτικά:

Συγχαρητήρια για τη νίκη σας…
«Τα συγχαρητήρια πηγαίνουν στους αγωνιστές. Και με τον τρόπο που επιτεύχθηκε αυτή η νίκη παίρνει μεγαλύτερη αξία, αφού αγωνιζόμασταν με αριθμητικό μειονέκτημα για μισή ώρα παιχνιδιού. Αποκτά μεγαλύτερη αξία μια τέτοια νίκη για μια ομάδα, που εκεί που θα μπορούσε να λυγίσει, βρήκε το γκολ και κατάφερε να το κρατήσει μέχρι το τέλος».

Για την πορεία της ΑΕΚ και το ταβάνι της ομάδας…
«Εμείς αυτό που οφείλουμε να κάνουμε είναι να εστιάζουμε στον κάθε αντίπαλο και τους τρις βαθμούς. Το τελευταίο διάστημα έχουμε κάνει μια πρωταγωνιστική πορεία και αυτό θα επιδιώξουμε να κάνουμε και στο φινάλε. Ότι είναι καλύτερο και πιο εφικτό για εμάς θα το κάνουμε. Ήταν πιο μεγάλη η απόσταση από την κορυφή πριν έρθει ο Ιδιάκεθ και βλέπουμε που βρισκόμαστε τώρα».

Για την συνέχεια και το ματς με τη Νέα Σαλαμίνα…
«Τώρα επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα. Την είδε από κοντά και ο προπονητής μας μαζί με τον βοηθό. Μπορεί κάποιος να τη χαρακτηρίσει κακό δαίμονα για εμάς αφού μας έχει πάρει αποτελέσματα»

Για την διακοπή…
«Παίρνουμε κάποιες ανάσες και ουσιαστικά από την ερχόμενη εβδομάδα θα μπούμε σε ρυθμούς Νέας Σαλαμίνας. Το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν έχουμε ησυχάσει από τα αγωνιστικά προβλήματα και χρειάζεται αυτή η διακοπή για να επανέλθουν κάποιοι. Ο προπονητής καλείται σε κάθε παιχνίδι να αντιμετωπίσει προβλήματα και να βρει τη λύση σε κάθε κενό που παρουσιάζεται».

Για τα αγωνιστικά…
«Είναι δεδομένο ότι ο Τέτε, ο Λαρένα και ο Καταλά θα είναι σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας. Και ο Μοϊσοφ αναμένεται να επανέλθει. Από το παιχνίδι θα λείψει ο Ακοράν, ο Μίκελ και θα δούμε και για τους υπόλοιπους αλλά και για τον Ακίνο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας