Ανόρθωση: Πεντάωρη συνάντηση και υπόμνημα από τον Πουλλαΐδη

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχε ο μεγαλομέχος Χρήστος Πουλλαΐδης με την τριμελή επιτροπή που ορίστηκε μετά την Γενική Συνέλευση. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, η συνάντηση κράτησε πέντε ώρες και το κλίμα ήταν αρκερά θετικό.

H ανακοίνωση: 

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνάντηση μεταξύ της Τριμελούς Επιτροπής και του κ. Χρήστου Πουλλαΐδη και των συνεργατών του, κατόπιν εντολής της Γενικής Συνέλευσης της 18ης Απριλίου.  Η συνάντηση, η οποία κράτησε σχεδόν πέντε ώρες,  διεξήχθη μέσα σε πολύ θετικό κλίμα και επεκράτησε από όλους τους παρευρισκόμενους η διάθεση για συνεργασία για το καλό και μόνο του ιστορικού Σωματείου της πόλης μας.

Ο κ. Πουλλαΐδης, επέδωσε γραπτό υπόμνημα στην Επιτροπή το οποίο θα υποβληθεί ενώπιον της επόμενης Γενικής Συνέλευσης, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και σχέδιο δράσης για την αποφυγή των δυσκολιών, οικονομικών και άλλων, τις οποίες αντιμετωπίζει σήμερα η ποδοσφαιρική εταιρεία και κατ’ επέκταση ο Σύλλογος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, επιβεβαιώθηκε επανειλημμένα, η ανάγκη για ενότητα και άμεσες δράσεις ιδιαίτερα στο διοικητικό επίπεδο, ούτως ώστε το συντομότερο η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ να επανέλθει στον δρόμο της σταθερότητας και των επιτυχιών.

Σε αυτή την προσπάθεια, ο κ. Πουλλαΐδης διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους της Συνέλευσης ότι θα δηλώσει παρών, σε βαθμό που θα καθορίσουν οι αποφάσεις της νέας Συνέλευσης.

Δειτε Επισης

Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ