Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Ανόρθωση: Πεντάωρη συνάντηση και υπόμνημα από τον Πουλλαΐδη

  23/04/2019 23:40
Ανόρθωση: Πεντάωρη συνάντηση και υπόμνημα από τον Πουλλαΐδη

Ανόρθωση: Πεντάωρη συνάντηση και υπόμνημα από τον Πουλλαΐδη

  23/04/2019 23:40

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχε ο μεγαλομέχος Χρήστος Πουλλαΐδης με την τριμελή επιτροπή που ορίστηκε μετά την Γενική Συνέλευση. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, η συνάντηση κράτησε πέντε ώρες και το κλίμα ήταν αρκερά θετικό.

H ανακοίνωση: 

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνάντηση μεταξύ της Τριμελούς Επιτροπής και του κ. Χρήστου Πουλλαΐδη και των συνεργατών του, κατόπιν εντολής της Γενικής Συνέλευσης της 18ης Απριλίου.  Η συνάντηση, η οποία κράτησε σχεδόν πέντε ώρες,  διεξήχθη μέσα σε πολύ θετικό κλίμα και επεκράτησε από όλους τους παρευρισκόμενους η διάθεση για συνεργασία για το καλό και μόνο του ιστορικού Σωματείου της πόλης μας.

Ο κ. Πουλλαΐδης, επέδωσε γραπτό υπόμνημα στην Επιτροπή το οποίο θα υποβληθεί ενώπιον της επόμενης Γενικής Συνέλευσης, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και σχέδιο δράσης για την αποφυγή των δυσκολιών, οικονομικών και άλλων, τις οποίες αντιμετωπίζει σήμερα η ποδοσφαιρική εταιρεία και κατ’ επέκταση ο Σύλλογος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, επιβεβαιώθηκε επανειλημμένα, η ανάγκη για ενότητα και άμεσες δράσεις ιδιαίτερα στο διοικητικό επίπεδο, ούτως ώστε το συντομότερο η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ να επανέλθει στον δρόμο της σταθερότητας και των επιτυχιών.

Σε αυτή την προσπάθεια, ο κ. Πουλλαΐδης διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους της Συνέλευσης ότι θα δηλώσει παρών, σε βαθμό που θα καθορίσουν οι αποφάσεις της νέας Συνέλευσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας