Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Επίσημη θέση Ολυμπιακού για τον λόγο αποχώρησης του Μπούις

  24/04/2019 13:11
Επίσημη θέση Ολυμπιακού για τον λόγο αποχώρησης του Μπούις

Επίσημη θέση Ολυμπιακού για τον λόγο αποχώρησης του Μπούις

  24/04/2019 13:11

Στο σημερινό (24/4) παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Οθέλλο αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου των μαυροπράσινων, Γιώργος Κούννου. 

Σε δηλώσεις του στον Super Sport FM 104.0 έκανε λόγο για την αποχώρηση του Φάτζιο Μπούις αλλά και τον παράγοντα της ψυχολογίας που παίζει μεγάλο ρόλο στην απόδοση της ομάδας του. 

Οι δηλώσεις του:

Είναι κρίσιμο το παιχνίδι με τον Οθέλλο: «Παίζουμε τον μεγαλύτερο τελικό των τελευταίων χρόνων. Σε αυτό το παιχνίδι κρίνεται ίσως και η άνοδος που ήταν εξ αρχής ο στόχος μας. Πρέπει να δώσουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Τα τελευταία παιχνίδια δεν παίξαμε όπως θέλαμε, για αυτό έγινε και η απομάκρυνση του προπονητή, με σκοπό να δώσουμε ψυχολογική ένεση στους παίκτες μας. Θεωρώ ότι θα είναι καθαρά θέμα ψυχολογίας. Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα άθλο, αφού είμαστε πίσω στο σκορ. Δεν είναι λίγος ο χρόνος που έχουμε, έχουμε δει παραδείγματα στο παρελθόν ανατροπής ενός αποτελέσματος στα τελευταία λεπτά. Θα δώσουν τα πάντα οι παίκτες μας ώστε να ανατρέψουν αυτή την κατάσταση. Μια τέτοια ανατροπή θα δώσει δύναμη στους παίκτες έτσι ώστε να παρουσιαστούμε ποιο πεισμωμένοι στα τελευταία παιχνίδια όπου θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα».

Ποιο κομμάτι θεωρείται ότι θα παίξει τον πιο σημαντικό ρόλο; «Είναι καθαρά παιχνίδι ψυχολογίας, δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο η ποιότητα, αλλά η ψυχολογία, αν το θέλουν τόσο πολύ οι παίκτες μας, αν το θέλουν περισσότερο από τον αντίπαλο, θα διεκδικήσουν την ανατροπή».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας