Επίσημη θέση Ολυμπιακού για τον λόγο αποχώρησης του Μπούις

Στο σημερινό (24/4) παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Οθέλλο αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου των μαυροπράσινων, Γιώργος Κούννου. 

Σε δηλώσεις του στον Super Sport FM 104.0 έκανε λόγο για την αποχώρηση του Φάτζιο Μπούις αλλά και τον παράγοντα της ψυχολογίας που παίζει μεγάλο ρόλο στην απόδοση της ομάδας του. 

Οι δηλώσεις του:

Είναι κρίσιμο το παιχνίδι με τον Οθέλλο: «Παίζουμε τον μεγαλύτερο τελικό των τελευταίων χρόνων. Σε αυτό το παιχνίδι κρίνεται ίσως και η άνοδος που ήταν εξ αρχής ο στόχος μας. Πρέπει να δώσουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Τα τελευταία παιχνίδια δεν παίξαμε όπως θέλαμε, για αυτό έγινε και η απομάκρυνση του προπονητή, με σκοπό να δώσουμε ψυχολογική ένεση στους παίκτες μας. Θεωρώ ότι θα είναι καθαρά θέμα ψυχολογίας. Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα άθλο, αφού είμαστε πίσω στο σκορ. Δεν είναι λίγος ο χρόνος που έχουμε, έχουμε δει παραδείγματα στο παρελθόν ανατροπής ενός αποτελέσματος στα τελευταία λεπτά. Θα δώσουν τα πάντα οι παίκτες μας ώστε να ανατρέψουν αυτή την κατάσταση. Μια τέτοια ανατροπή θα δώσει δύναμη στους παίκτες έτσι ώστε να παρουσιαστούμε ποιο πεισμωμένοι στα τελευταία παιχνίδια όπου θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα».

Ποιο κομμάτι θεωρείται ότι θα παίξει τον πιο σημαντικό ρόλο; «Είναι καθαρά παιχνίδι ψυχολογίας, δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο η ποιότητα, αλλά η ψυχολογία, αν το θέλουν τόσο πολύ οι παίκτες μας, αν το θέλουν περισσότερο από τον αντίπαλο, θα διεκδικήσουν την ανατροπή».

Δειτε Επισης

Αλλαγή ώρας στο Εθνικός Άχνας-Απόλλωνας
Σύσκεψη στην ΚΟΠ για τις διοργανώσεις του Futsal
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές των ημιτελικών του κυπέλλου
Ανυπομονούν για τη ρεβάνς με τον Απόλλων η Πάφος-«Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο»
Τελειώνει από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Παρελθόν από τη Δόξα ο Γιώργος Πετράκης
«Όταν ο Κακόριν πέρασε από τον Πίριτς είχε κάποια επαφή, θα μπορούσε να υπήρχε παράβαση για πέναλτι»
Στο ΓΣΠ το ντέρμπι τίτλου ανάμεσα σε Ομόνοια 29ης Μαΐου και Ομόνοια Αραδίππου
Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ-15
Το μήνυμα του Μπεζούς-«Να με στηρίξετε, να πιστέψετε και να αγαπάτε την Ομόνοια»