Η αντίδραση του προπονητή μετά την επική ανατροπή του Ολυμπιακού και η αποθέωση

Εμφανώς ικανοποιημένος από τη σπουδαία νίκη με ανατροπή της ομάδας του ήταν με το τέλος της αναμέτρησης με τον Οθέλλο Αθηαίνου, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Κυριάκος Πολυκάρπου.  

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι μια πάρα πολύ σημαντική νίκη, μας έχουν μείνει τρεις αγωνιστικές και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε για να πάρουμε την άνοδο στην α’ κατηγορία.

Δεν αρμόζει κάτι διαφορετικά στην ιστορία του Ολυμπιακού και στόχος είναι η επιστροφή. Διεκδικούν τρεις ομάδες με πολύ κοντινές αποστάσεις και ελπίζουμε να είμαστε και εμείς σε αυτές που θα πετύχουν την άνοδο.

Ξέραμε από την αρχή θα χρειαστεί τεράστια προσπάθεια. Δυστυχώς στα πρώτα λεπτά δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο γκολ και ευτυχώς το πετύχαμε στο τέλος με δυο τέρματα. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι με το τέλος της αναμέτρησης οι οπαδοί του Ολυμπιακού αποθέωσαν τους ποδοσφαιριστές αλλά και τον προπονητή της ομάδας, φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του, για το πολύτιμο τους διπλό. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το έφερε τούμπα ο Ολυμπιακός σε βάρος του Οθέλλου και βλέπει άνοδο!

Δειτε Επισης

Για κοροϊδία κατηγορεί τον Λοϊζίδη ο Παπασταύρου-«Μην συγκαλύψετε τις παρανομίες της ΚΟΠ»
Ο Τάκης Λεμονής στο στόχαστρο της Σαμπάχ
Σαββίδης: Παράδοξο να λαμβάνει στήριξη υποψήφιος χωρίς πλάνο, η ΚΟΠ δεν αλλάζει με βολέματα
Θέλει τον Χάμπο Κυριάκου στον Παναιτωλικό ο Πετράκης
Παπασταύρου: Αυτοί που είχαν δώσει πληρεξούσια να τα αποσύρουν και να εξετάσουν την υποψηφιότητα Σαββίδη
Το πρώτο μήνυμα του Πάμπλο Γκαρσία στους ΑΠΟΕΛίστες-«Το έργο μας θα είναι δύσκολο, θέλω πάντα να κερδίζω»
Αυτή είναι η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος-Στις 23 Αυγούστου στη σέντρα οι ομάδες
Ο Χάρης Σαββίδης και οι «χαμένοι» κόκκινοι φάκελοι
Η επιμονή Ουζουνίδη για τον Τάσο Δώνη παρά τον σοβαρό τραυματισμό
Φανούριος: Ο Απόλλωνας τείνει προς τη μεριά του Xάρη Λοϊζίδη