Χαμπουλάς: «Μας έχουν διαιρέσει, δεν είναι εύκολη υπόθεση»

Λεπτομέρειες της συνάντησης με τον Χρήστο Πουλλαΐδη και για τις προσεχείς εξελίξεις στο διοικητικό τοπίο της Ανόρθωσης έδωσε ο Ευγένιος Χαμπουλάς, ο οποίος ήταν στην τριμελή επιτροπή που διαπραγματεύτηκε χθες εκ μέρους του σωματείου με τον μεγαλομέτοχο του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Active (107.4 &102.5) για...

...το πόσο αισιόδοξος είναι πως ο Χρήστος Πουλλαΐδης θα επανέλθει στα διοικητικά της Ανόρθωσης: «Με το πέρας της Γενικής Συνέλευσης δοθήκαν στην τριμελή επιτροπή, αποτελεούμενη από τον Γιώργο Χατζήστεφάνου, τον Χρήστο Σαββίδη και εμένα να επικοινωνήσουμε με τον Χρήστο Πουλλαΐδη για να δούμε, αν υπάρχει διάθεση και πρόθεση να ξεπεραστεί το αδιέξοδο, το οποίο δημιουργήθηκε το προηγούμενο διάστημα μεταξύ του σωματείου και της πλευράς του κύριου Πουλλαΐδη.

Αυτή ήταν η εντολή μας, τίποτε περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Ούτε μπορούσαμε χθές να αντικαταστήσουμε το διοικητικό συμβούλιο σε θέματα αποφάσεων και λεπτομερειών και πόσο μάλλον την Γενική Συνέλευση. Φαίνεται μέσα από την ανακοίνωση την οποία έχουμε έκδοσει πως ο πρώτος στόχος έχει υλοποιηθεί.

Έχει υποβληθεί από τον κύριο Πουλλαΐδη ένα υπόμνημα προς το διοικητικό συμβούλιο σε σχέση με κάποιες εισηγήσεις του και έχει λεχθεί ότι αν γίνουν αποδεκτές από το διοικητικό συμβούλιο να παρουσιαστούν στη Γενική Συνέλευση και εφόσον πάρουν θετική έγκριση, ο κύριος Πουλλαΐδης θα δηλώσει παρών στη νέα προσπάθεια του σωματείου».

...το κλίμα της συνάντησης: «Ήταν πολύ θετικό το κλίμα κατά τη διάρκεια της πολύωρης συνάντησής μας. Τώρα, η διαχείριση του θέματος μετά την υποβολή των εισηγήσεων του κύριου Πουλλαΐδη έγκειται στο διοικητικό συμβούλιο και κατ’ επέκταση στην Γενική Συνέλευση. Θέλω να πιστεύω ότι όλοι οι νυν παράγοντες του σωματείου τις επόμενες μέρες θα πάρουν τις απαραίτητες αποφάσεις για να επιστρέψει η Ανόρθωση στον δρόμο των επιτυχιών».

...την επόμενη συνάντηση: «Εκείνο το οποίο μπορώ να σας πω είναι ότι το διοικητικό συμβούλιο απόψε θα έχει συνεδρία, θα παρευρεθώ εκεί με τα άλλα δύο άτομα».

...τις ανοικτές υποθέσεις (Όρενμπουργκ, Λέβι κλπ): «Μπορεί να γίνει πιο γρήγορα η γενική συνέλευση. Δεν υπάρχει διοικητικό κενό, ούτε στο σωματείο, ούτε στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Η ενημέρωση που έχω από τους εκπροσώπους είναι ότι υπάρχει ο χρόνος να καλυφθούν τα προβλήματα. Δεν είμαι εμπλεκόμενος στα διοικητικά».

...το ότι ο Πουλλαΐδης φόρεσε ξανά το σακάκι της Ανόρθωσης: «Όταν άνοιξε το γραφείο του και τον είδα με το σακάκι της Ανόρθωσης, το χάρηκα. Όλοι έχουμε στην καρδιά μας την Ανόρθωση. Δεν είναι θέμα ενδυμασίας, αλλά πιστεύω ότι όλων οι προθέσεις είναι καλές. Πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για την μεγάλη μας αγάπη, την Μεγάλη μας Κυρία. Όταν φόρεσε το σακάκι του είπα ότι ομόρφυνε. Δεν περίμενα έτσι καλό το κλίμα, έσπασε ο πάγος και μπήκαν τα πράγματα όπως πρέπει.

Όλοι ξέρουν ότι μόνο ενωμένοι μπορούμε να ενωθούμε. Μας έχουν διαιρέσει, άλλοι είναι στην Πάφο, άλλοι Λεμεσό, άλλοι Κοκκινοχώρια, Λευκωσία. Αυτό δημιουργεί πρόβλημα, δεν είναι εύκολη υπόθεση, η Ανόρθωση λειτουργεί με πολύ πιο δύσκολα δεδομένα από ό,τι στα άλλα σωματεία. Χρειάζεται περισσότερη αγάπη και θέληση για να μπορούμε να διατηρούμε το σωματείο μας όπως το θέλει ο κόσμος του».

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια