Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

«Έχουμε μιλήσει με τον ΑΠΟΕΛ για τον παίκτη και μας είπαν...»

  24/04/2019 18:51
«Έχουμε μιλήσει με τον ΑΠΟΕΛ για τον παίκτη και μας είπαν...»

«Έχουμε μιλήσει με τον ΑΠΟΕΛ για τον παίκτη και μας είπαν...»

  24/04/2019 18:51

Για όλα τα ανοικτά μέτωπα του προγραμματισμού στη Νέα Σαλαμίνα τοποθετήθηκε ο Δημήτρης Λάζος σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στον Active (107 & 102.5).

Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος Τύπου των «ερυθρολεύκων» μλησε για...

...το συμβόλαιο του Κύπρου Χριστοφόρου: «Έχουμε εκφράσει ασφαλώς την επιθυμία μας να συνεχίσει στην ομάδα ο Χριστοφόρου. Ο ποδοσφαιριστής είναι του ΑΠΟΕΛ, έχουμε μιλήσει μαζί τους και μας είπαν καλύτερα να το δούμε όταν τελειώσει η σεζόν. Αν και εφόσον παραμείνει ελεύθερος μας ενδιαφέρει να συνεχίσει για πολλά χρόνια στο Αμμόχωστος».

...τις φήμες περί Βέστερλο και Κωστή: «Μεγάλο περιουσιακό στοιχείο. Είναι ο καλύτερος παίκτης της ηλικίας του. Γνωρίζουμε ότι πολλές ομάδες των βολιδοσκοπούν, αλλά κανένας επίσημα δεν μας έχει κτυπήσει την πόρτα. Δεν έχουμε καμιά πρόταση στα χέρια μας. Υπάρχει πρόθεση να κρατήσουμε τον κορμό μας και να κτίσουμε πάνω σε αυτό, από εκεί και πέρα αν έρθει πρόταση θα εξεταστεί από το διοικητικό συμβούλιο και θα πράξουμε ανάλογα». Όλα αυτά που είπε, αφορούν και στον Άντερσον Κορέια, για τον οποίο ο Λάζος επίσης δέχθηκε ερώτηση».

...τον Κίνγκσλεϊ: «Υπάρχει συνάντηση στις επόμενες μέρες, δεσμεύεται με συμβόλαιο και υπάρχει ρήτρα ανανέωσης μέχρι το τέλος του μήνα και εμείς οπωσδήποτε θα τον ανανεώσουμε. Από εκεί και πέρα αν επιθυμεί να μην συνεχίσει στη Νέα Σαλαμίνα θα πρέπει να έρθει πρόταση από την Κύπρο ή το εξωτερικό για να επωφεληθεί το σωματείο μας βάσει του συμβολαίου του. Καμία ομάδα δεν μπορεί να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή μας χωρίς να πληρώσει όσα θέλει η Νέα Σαλαμίνα. Ομάδα του πρώτου γκρουπ ακούστηκε για τον Κίνγκσλεϊ, δεν έχει φθάσει επίσημη πρόταση από ότι ακούμε. Δεν γνωρίζω αν είναι η Ομόνοια και ούτε θέλω να μπω σε υποθετικά σενάρια. Τα δεδομένα είναι ότι για να φύγει πρέπει το σωματείο να επωφεληθεί οικονομικά».

...τον Βεσελόφσκι: «Δεν υπάρχει εξέλιξη».

...τον Τιάγκο: «Υπάρχει καλή θέληση, αρχικά υπήρχε οικονομική διαφορά. Του ξεκαθαρίσαμε ότι αυτό είναι το συμβόλαιο μας και μας είπε ότι θα μιλήσει με τον μάνατζερ του και θα μας απαντήσει μετά το Πάσχα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας