Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Ανόρθωση: Πέρασαν παμψηφεί οι εισηγήσεις Πουλλαΐδη!

  24/04/2019 21:06
Ανόρθωση: Πέρασαν παμψηφεί οι εισηγήσεις Πουλλαΐδη!

Ανόρθωση: Πέρασαν παμψηφεί οι εισηγήσεις Πουλλαΐδη!

  24/04/2019 21:06
Ακόμη ένα βήμα για ν' ανοίξει ο δρόμος της επιστροφής του Χρήστου Πουλλαΐδη σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο παραγοντικό προσκήνιο της Ανόρθωσης έγινε σήμερα, καθώς τα Διοικητικά Συμβούλια του συλλόγου και της εταιρείας επικύρωσαν ομόφωνα τις εισηγήσεις του μεγαλομετόχου, όπως αυτές είχαν τεθεί στην τριμελή επιτροπή, με την οποία συναντήθηκε χθες.

«Σε κοινή συνεδρία των Διοικητικών Συμβουλίων του Συλλόγου και της Εταιρείας που πραγματοποιήθηκε σήμερα, η Τριμελής Επιτροπή Επαφής με τον κ. Χρήστο Πουλλαΐδη που εξουσιοδοτήθηκε από τη Γενική Συνέλευση της 18ης Απρίλιου, προχώρησε σε ενημέρωση των μελών των δύο Δ.Σ. για τα αποτελέσματα της χθεσινής συνάντησης.

Η Επιτροπή, μετέφερε στα Συμβούλια τις θέσεις, απόψεις και προβληματισμούς του κ. Πουλλαΐδη, καθώς επίσης και το τρισέλιδο υπόμνημα με τις εισηγήσεις και το πλάνο του για το μέλλον της Ανόρθωσης. Οι εισηγήσεις του κ. Πουλλαΐδη επικυρώθηκαν ομόφωνα και από τα δύο Διοικητικά Συμβούλια.

Αποφασίστηκε όπως συγκληθεί νέα Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, η ημερομηνία της οποίας θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων δύο ημερών, κατά την οποία θα γίνει ενημέρωση των μελών για τα αποτελέσματα των επαφών, θα αναγνωστεί το υπόμνημα του κ. Πουλλαΐδη και θα αποφασιστούν οι επόμενες ενέργειες του Συλλόγου σε ό,τι αφορά την Εταιρεία.

Τα Δ.Σ. Συλλόγου και Εταιρείας εκφράζουν θερμές ευχαριστίες προς τους κ.κ. Ευγένιο Χαμπουλλά, Γιώργο Χατζηστεφάνου και Χρίστο Σαββίδη οι οποίοι απετέλεσαν την Τριμελή Επιτροπή για τις προσπάθειές τους και το αποτέλεσμα που έφεραν», αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση των δύο Διοικητικών Συμβουλίων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας