Ανόρθωση: Πέρασαν παμψηφεί οι εισηγήσεις Πουλλαΐδη!

Ακόμη ένα βήμα για ν' ανοίξει ο δρόμος της επιστροφής του Χρήστου Πουλλαΐδη σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο παραγοντικό προσκήνιο της Ανόρθωσης έγινε σήμερα, καθώς τα Διοικητικά Συμβούλια του συλλόγου και της εταιρείας επικύρωσαν ομόφωνα τις εισηγήσεις του μεγαλομετόχου, όπως αυτές είχαν τεθεί στην τριμελή επιτροπή, με την οποία συναντήθηκε χθες.

«Σε κοινή συνεδρία των Διοικητικών Συμβουλίων του Συλλόγου και της Εταιρείας που πραγματοποιήθηκε σήμερα, η Τριμελής Επιτροπή Επαφής με τον κ. Χρήστο Πουλλαΐδη που εξουσιοδοτήθηκε από τη Γενική Συνέλευση της 18ης Απρίλιου, προχώρησε σε ενημέρωση των μελών των δύο Δ.Σ. για τα αποτελέσματα της χθεσινής συνάντησης.

Η Επιτροπή, μετέφερε στα Συμβούλια τις θέσεις, απόψεις και προβληματισμούς του κ. Πουλλαΐδη, καθώς επίσης και το τρισέλιδο υπόμνημα με τις εισηγήσεις και το πλάνο του για το μέλλον της Ανόρθωσης. Οι εισηγήσεις του κ. Πουλλαΐδη επικυρώθηκαν ομόφωνα και από τα δύο Διοικητικά Συμβούλια.

Αποφασίστηκε όπως συγκληθεί νέα Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, η ημερομηνία της οποίας θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων δύο ημερών, κατά την οποία θα γίνει ενημέρωση των μελών για τα αποτελέσματα των επαφών, θα αναγνωστεί το υπόμνημα του κ. Πουλλαΐδη και θα αποφασιστούν οι επόμενες ενέργειες του Συλλόγου σε ό,τι αφορά την Εταιρεία.

Τα Δ.Σ. Συλλόγου και Εταιρείας εκφράζουν θερμές ευχαριστίες προς τους κ.κ. Ευγένιο Χαμπουλλά, Γιώργο Χατζηστεφάνου και Χρίστο Σαββίδη οι οποίοι απετέλεσαν την Τριμελή Επιτροπή για τις προσπάθειές τους και το αποτέλεσμα που έφεραν», αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση των δύο Διοικητικών Συμβουλίων.

Δειτε Επισης

Η καυτή σφυρίχτρα στο ντέρμπι κορυφής στην Αρένα-Όλοι ορισμοί
Η χωρητικότητα του νέου γηπέδου του ΑΠΟΕΛ, το κόστος και ο χρόνος παράδοσής του
Δάκρυσε ο επενδυτής για το νέο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-«Το όνειρο πρέπει να είναι πιο μεγάλο»
Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής