«Θα κοντράρουμε τον ΑΠΟΕΛ που σίγουρα θα κερδίσει το πρωτάθλημα»

Την πεποίθηση ότι η ΑΕΛ θα καταφέρει να κατακτήσει το κύπελλο απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, εξέφρασε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, Γιον Γκαστανιάγα.

Μιλώντας στη mundodeportivo.com περιέγραψε τη φάση όπου σημείωσε το πρώτο γκολ του απέναντι στον Απόλλωνα ενώ αναφέρθηκε και στην πιθανότητα να φοράει τη φανέλα των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού και του χρόνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τα συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι

Οι δηλώσεις του παίκτη:

Για το πρώτο του γκολ: «Η μπάλα ήρθε πάνω μου μετά από διώξιμο και τη χτύπησα κατευθείαν, ισχύει ότι είναι το πρώτο μου γκολ στην Κύπρο».

Οι πρώτες του εντυπώσεις από την Κύπρο: «Η αλήθεια είναι ότι νιώθω πολύ άνετα στην Κύπρο, είναι μια καλή εμπειρία. Μετά το πέρασμά μου από τη Ρεάλ και την Ταραγόνα ήταν πολύ καλό για μένα ν’ αλλάξω ατμόσφαιρα. Η πόλη που μένω είναι πολύ ήσυχη. Πρέπει να μιλάμε αγγλικά και υπάρχει αλλαγή κουλτούρας και γλώσσας. Όμως στην ομάδα υπάρχουν και λίγοι ισπανόφωνοι και αυτό το κάνει ευκολότερο».

Για τη φετινή σεζόν: «Η σεζόν είναι πολύ καλή για εμάς, στην αρχή ο στόχος μας ήταν να πάμε στην Ευρώπη και αφού είμαστε στον τελικό κυπέλλου απέναντι στον ΑΠΟΕΛ που είναι πρώτος και σίγουρα θα κερδίσει το πρωτάθλημα, έχουμε εξασφαλισμένη τη θέση μας. Αν νικήσουμε θα είμαστε σε καλύτερη θέση στην Ευρώπη. Ξέρουμε ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος για να τον νικήσεις, αλλά έχουμε τις πιθανότητές μας και θα συνεχίσουμε να παίζουμε. Αν συνεχίσουμε να παίζουμε καλά στα επόμενα παιχνίδια σίγουρα θα τους κοντράρουμε».

Για το που θα αγωνίζεται του χρόνου: «Είμαστε χαρούμενοι με την οικογένειά μου, δεν ξέρω αν θα συνεχίσω να φορώ τη φανέλα της ΑΕΛ και του χρόνου. Τα πράγματα στο ποδόσφαιρο αλλάζουν από τη μια μέρα στην άλλη. Θα δούμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον».

Δειτε Επισης

Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα