Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Η αποκάλυψη Γιωργαλλίδη για το μέλλον του στον Ολυμπιακό

  25/04/2019 13:19
Η αποκάλυψη Γιωργαλλίδη για το μέλλον του στον Ολυμπιακό

Η αποκάλυψη Γιωργαλλίδη για το μέλλον του στον Ολυμπιακό

  25/04/2019 13:19

Τη νίκη στο χθεσινό (24/4) παιχνίδι με τον Οθέλλο σχολίασε ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Αντώνης Γιωργαλλίδης. 

Σε δηλώσεις του στον Super Sport FM 104.0 αναφέρθηκε στο μέλλον του στους μαυροπράσινους με τους οποίους θέλει να αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία του χρόνου.

Οι δηλώσεις του:

Κατάφερε ο Ολυμπιακός και γύρισε το παιχνίδι παίρνοντας μια σημαντική νίκη: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, το δείξαμε ότι το θέλαμε και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη στο τέλος που μας φέρνει στη 2η θέση. Πλέον είναι στα πόδια μας η άνοδος, όπου με τρεις νίκες θα την εξασφαλίσουμε. Είναι επίσης σημαντικό να εξαρτάσαι από το δικό σου εαυτό και όχι από τα αποτελέσματα των άλλων».

Πως προετοιμαστήκατε για αυτό το παιχνίδι; «Ακολουθήσαμε ένα συγκεκριμένο πλάνο το οποίο δουλέψαμε τις τελευταίες ημέρες που προετοιμαστήκαμε. Όπως είπα πριν, τα καταφέραμε και είμαστε εντός στόχων, που είναι η άνοδος».

Πως αντιμετωπίσατε το ότι ήσασταν με την πλάτη στον τοίχο; «Ήταν ένας τελικός 33 λεπτών. Μετά τα τελευταία αποτελέσματα που ήταν άσχημα για μας. Τα παιδιά, έδειξαν μεγάλη θέληση και ο στόχος επετεύχθη. Πριν λίγους μήνες είχαμε διαφορά. Κάποια αποτελέσματα, παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στα τελευταία παιχνίδια».

Για τα επόμενα παιχνίδια: «Είναι σημαντικά παιχνίδια και πρέπει να είμαστε σοβαροί. Είμαστε καλύτεροι όμως πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο. Ελπίζω και πιστεύω να πάρουμε το ένα από τα δυο εισιτήρια που οδηγούν στην άνοδο.

Για τη δική του πορεία και το μέλλον του: «Είμαι ευχαριστημένος από τον εαυτό μου. Όταν τελειώσει η σεζόν θα αποφασίσω τι θα κάνω και που θα αγωνίζομαι. Θα συνεχίσω να παίζω, νιώθω δυνατός. Τελειώνει το συμβόλαιο μου με τον Ολυμπιακό, θα δούμε τι θα κάνουμε στο μέλλον. Εννοείτε ότι θέλω να επιστρέψω στην πρώτη κατηγορία».

Για την Εθνική: «Θα ήθελα να είμαι στην Εθνική όμως κάθε απόφαση είναι σεβαστή».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας