Βασιλακάκης και άλλος ένας από τη Σούπερ Λιγκ για Ανόρθωση

Κοντά σε συμφωνία (σ.σ. βάση διαφόρων δημοσιευμάτων) με τον 31χρονο Ελλαδίτη πδοσφαιριστή, Θεόδωρο Βασιλακάκη βρίσκεται η Ανόρθωση, ενώ ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει σοβαρά στα υπόψη του ακόμη ένα παίκτη από τη Σούπερ Λιγκ.

Το όνομα του μέσου του Ατρόμητου, το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας νωρίτερα σήμερα (25/4) ουδεμία σχέση έχει με το σχετικό δημοσίευμα της omada.com.cy. Το ρεπορτάζ της σελίδας μας αφορά άλλον ποδοσφαιριστή της Σούπερ Λιγκ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Επίσημη πρόταση της Ανόρθωσης σε ποδοσφαιριστή της Σούπερ Λιγκ
 
Τα τελευταία δύο χρόνια έχει καταγράψει 50 συμμετοχές και οκτώ γκολ στην Ελλάδα, ενώ δεν υπολογίζεται από τον Νταμίρ Κάναντι. Από τη στιγμή που Αυστριακός θα συνεχίσει στον Ατρόμητο είναι δεδομένο ότι ο 30χρονος άσος θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα του Περιστερίου.
 
Ο ποδοσφαιριστής έχει περάσει στο παρελθόν και από τη Ξάνθη με την οποία μετρά 185 συμμετοχές στα οκτώ χρόνια παρουσίας του.
 
Δείτε βίντεο με γκολ από τον Ελλαδίτη: 
 
Δείτε το εξαιρετικό γκολ που σημείωσε κόντρα στον Παναθηναϊκό:
 

Δειτε Επισης

Καταδικάζει τον εμπρησμό στο όχημα του Πριέτο η Ανόρθωση-«Ελπίζουμε να υπάρξει γρήγορη διαλεύκανση»
Με διεθνή καλλιτέχνη η φιέστα της Πάφου-Αναμένεται ανακοίνωση
Νέος πρόεδρος της Σαλαμίνας ο Πάρις Ανδρέου
Οι λεπτομέρειες για τη γενική συνέλευση της ΑΕΛ και ο απολογισμός Κωνσταντίνου
Στόχος εμπρηστών ο σκάουτερ της Ανόρθωσης (pics)
Σπιλέφσκι: Ελπίζω η Πάφος να κατακτήσει το κύπελλο και ο Άρης να πάει στο Europa League
Μίλησε για το μέλλον του στην Ομόνοια ο Αναστασίου-«Είπαμε κάποια πράγματα με τη διοίκηση»
Καρσέδο: Θέλω να ευχαριστήσω τον ΑΠΟΕΛ, εύχομαι να ορθοποδήσει την επόμενη σεζόν
Η απάντηση του Σάμιου για το μέλλον του στον ΑΠΟΕΛ
Συμβιβασμός σε ΓΣΠ και Άλφαμεγα-Άνετη νίκη για την ΑΕΚ