Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Απόλλωνας: Τέσσερις χάνουν το υπόλοιπο της χρονιάς, τρεις κάνουν αγώνα δρόμου

  25/04/2019 20:04
Απόλλωνας: Τέσσερις χάνουν το υπόλοιπο της χρονιάς, τρεις κάνουν αγώνα δρόμου

Απόλλωνας: Τέσσερις χάνουν το υπόλοιπο της χρονιάς, τρεις κάνουν αγώνα δρόμου

  25/04/2019 20:04
Με ανακοίνωσή του ο Απόλλωνας ενημερώνει για το ιατρικό δελτίο της ομάδας ενόψει και του αγώνα του επόμενου Σαββάτου (04/05) απέναντι στον ΑΠΟΕΛ.
 
Όπως προκύπτει, τέσσερις ποδοσφαιριστές (Καραγιόλ, Στυλιανού, Φομπαλά και Χάμπος) δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσουν μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, ενώ άλλοι τρεις Ρομπέρζ, Σακέτι και Περέιρα κάνουν αγώνα δρόμου.
 
Η ανακοίνωση:
«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας και τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε για την πορεία αποθεραπείας που ακολουθούν ποδοσφαιριστές της ομάδας οι οποίοι αντιμετώπισαν πρόβλημα τραυματισμού, αλλά και για τα νέα προβλήματα τα οποία πρόεκυψαν στις δυο τελευταίες αναμετρήσεις με αντίπαλο την ΑΕΛ σε κύπελλο και πρωτάθλημα αντίστοιχα.
 
Μουσταφά Καραγιόλ: Ο επιθετικός από την Γκάμπια υπέστη θλάση (οπίσθιων μηριαίων)  στον αγώνα κυπέλου της περασμένης Τετάρτης (17/04) και ως εκ τούτου η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος 2018-2019 λαμβάνει τέλος για τον ποδοσφαιριστή.
 
Μάριος Στυλιανού: O Μάριος Στυλιανού υπέστη θλάση (οπίσθιων μηριαίων) στον αγώνα κυπέλου της περασμένης Τετάρτης (17/04), και ουσιαστικά χάνει το υπόλοιπο της περιόδου.
 
Νταβίντ Φομπαλά: O υψηλόσωμος επιθετικός υπέστη θλάση (τετρακέφαλο) στον αγώνα πρωταθλήματος της περασμένης Κυριακής (21/04) και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις δεν θα ξανά προλάβει να αγωνιστεί φέτος με την ομάδα μας.
 
Χαράλαμπος Κυριάκου: 
Ο ποδοσφαιριστής υπέστη τραυματική ρήξη πελματιαίας απονεύρωσης και μετά από νέες ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε αποφασίστηκε όπως αρχίσει νέο εξειδικευμένο πρόγραμμα για να είναι σε θέση να προλάβει την προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
 
ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ
 
Η διακοπή του πρωταθλήματος δίνει την ευκαιρία σε κάποιους ποδοσφαιριστές μας να κερδίσουν χρόνο και θέσουν υποψηφιότητα για το ντέρμπι πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.
 
Ρομπέρζ, Σακέτι και Φακούντο Περέιρα ανεβάζουν ρυθμούς ακολουθώντας ειδικά προγράμματα και οι επόμενες ημέρες θα καταδείξουν κατά πόσο είναι σε θέση να ενισχύσουν την ομάδα μας στο ντέρμπι της Λευκωσίας».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας