Τετάρτη, 21 Αυγούστου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Αξιολόγηση νεαρών ποδοσφαιριστών μέσα από το Καμπ στην Ομόνοια

  26/04/2019 13:38
Αξιολόγηση νεαρών ποδοσφαιριστών μέσα από το Καμπ στην Ομόνοια

Αξιολόγηση νεαρών ποδοσφαιριστών μέσα από το Καμπ στην Ομόνοια

  26/04/2019 13:38

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τριήμερο Καμπ της Ακαδημίας Ομόνοιας στο Πελένδρι, στο οποίο συμμετείχαν τα κλιμάκια Grassroots Λευκωσίας, Λάρνακας και Λεμεσού με ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τις χρονιές 2006, 2007 και 2008.

Με τη διοργάνωση του Καμπ δόθηκε η ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας να δουλέψουν εξειδικευμένα σε πολύ καλό επίπεδο και επιπλέον ενίσχυσε τους δεσμούς και τις σχέσεις ανάμεσα στα παιδιά. Επιπλέον, τα αγωνιστικά προγράμματα και η αξιολόγηση θα συμβάλουν στην ανάπτυξη των νεαρών ποδοσφαιριστών αλλά και στον καταρτισμό των ομάδων για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά

«Το Καμπ στέφθηκε με επιτυχία. Κερδίσαμε πολλά και γνωρίσαμε όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές από όλα τα κλιμάκια. Συμμετείχαν 125 παιδιά. Διαμορφώθηκε μια πολύ καλή εικόνα για το υλικό που έχουμε στις τάξεις μας. Επίσης, τα παιδιά συνδέθηκαν μεταξύ τους κάτι που θεωρούμε πολύ σημαντικό. Στόχος μας είναι το Καμπ να καταστεί θεσμός και να γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Όλα αυτά είναι προς όφελος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ» δήλωσε ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης Grassroots, Χάρης Νικολάου.

Τα κλιμάκια όλων των επαρχιών ενισχύονται καθημερινά με τεχνογνωσία, τεχνική υποστήριξη και προσωπικό, με στόχο την ακόμη πιο δυνατή παρουσία και την ανάδειξη ταλέντων.

 

 

Πίσω στην αρχή της σελίδας