Από τον «παπλωματά» σε «ένα από τους κορυφαίους της Κύπρου»!

Στο μάτι φαίνεται να έχει βάλει τον τερματοφύλακα της Ομόνοιας, Τόμας Μεχίας, η Χάποελ Χάιφα, η οποία βλέπει «ζεστά» το θέμα για την απόκτησή του.
 
Σύμφωνα με δημοσίευμα από το Ισραήλ και συγκεκριμένα της ιστοσελίδας «sport5.co.il», o βασικός πορτιέρε της Χάποελ, Ερνέστας Σέτκους (αγωνίστηκε στο παρελθόν στη Σαλαμίνα), πρόκειται να αποχωρήσει με το τέλος της σεζόν για να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπεϊτάρ Ιεροσολύμων.
 
Έτσι, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο εν λόγω δημοσίευμα, ο Ισπανός γκολκίπερ των «πρασίνων» κρίθηκε ο καταλληλότερος για να αναπληρώσει τον «άσο» της Χάποελ Χάιφα, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στο παρελθόν του Μεχίας. «Ο τερματοφύλακας μεγάλωσε στη Ρεάλ Μαδρίτης και κατάφερε να συνεργαστεί με σπουδαίους ποδοσφαιριστές, όπως τους Ρονάλντο, Κακά, Μαρσέλο, Αλόνσο, Ντι Μαρία», αναφέρεται μεταξύ άλλων για τον τερματοφύλακα της Ομόνοιας.
 
Την ίδια ώρα, επισημαίνεται ότι ο Τόμας Μεχίας θεωρείται ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του κυπριακούς πρωταθλήματος (!) και ότι το συμβόλαιο του στους «πράσινους» είναι μέχρι το τέλος της επόμενης χρονιάς.
 
Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι εάν βρεθεί η «χρυσή» τομή και ο Ισπανός τερματοφύλακας συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Ισραήλ, θα έχει συμπαίκτη έναν πρώην ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, τον Ντουντού Μπιτόν. Ενώ, στο παρελθόν στη Χάποελ Χάιφα (2016-17), αγωνιζόταν ένας τερματοφύλακας που άφησε τη δική του ιστορία στην Ομόνοια για τις… επικές του γκάφες, εν ονόματι, Πιέτ Φελτχούιζεν. Ο Ολλανδός, δέχθηκε μπόλικη κριτική προτού αποχωρήσει από το νησί μας, με αρκετούς να τον χαρακτηρίζουν ως... παπλωματά. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια
Εικόνες από την φωτιά στο οίκημα της Ομόνοιας-Δείχνει «άσπονδους φίλους» ο πρόεδρος του Σωματείου
AΕΛ και ΑΕΚ διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου στο φούτσαλ
Φωτιά στο σωματείο της Ομόνοιας στην Παπανικολή-Έρευνες από τις Αρχές