Ο βασικός όρος που συμφώνησαν οι οργανωμένοι της Ανόρθωσης!

Συνάντηση με αντιπροσωπεία του Σωματείου στην παρουσία του προέδρου κ. Μιχάλη Χ”Παντέλα πραγματοποίησαν σήμερα (26/4), οι οργανωμένοι οπαδοί της Ανόρθωσης. 

Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε ο Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου, επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι ένας βασικός όρος που συμφωνήθηκε είναι αν υπάρχουν οποιεσδήποτε ατασθαλίες στα οικονομικά, για να προσθέσει ότι «να είναι σίγουρος όλος ο κόσμος πως αν υπάρχουν θα είμαστε οι πρώτοι που θα επιδιώξουμε την τιμωρία όσων εμπλέκονται».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Εξηγήσεις στους οργανωμένους για το υπόμνημα Πουλλαΐδη

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου:

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσις Αμμοχώστου συναντήθηκε σήμερα με αντιπροσωπεία του Σωματείου στην παρουσία του προέδρου κ. Μιχάλη Χ”Παντέλα.

Μετά από ειλικρινή διάλογο, κατάθεση και ταύτιση απόψεων σε πολλά ζητήματα και αφού επεξηγήθηκε το νέο υπόμνημα που θα παρουσιαστεί στην Γ.Σ. της Τρίτης, εκ πρώτης όψεως φαίνεται επιτέλους ότι μπορούμε να δούμε την επόμενη μέρα με αισιοδοξία και ότι θα επικρατήσει η πιο δίκαιη λύση για τον Σύλλογο. Η τήρηση όσων προαναφέρει το υπόμνημα και στην πράξη αλλά και αρκετών εισηγήσεων μας σε πολλά θέματα που ανησυχούσαν τον κόσμο είναι αυτό που θα αφήσει τον Φοίνικα να μεγαλουργήσει ξανά. Επίσης ένας βασικός όρος που συμφωνήσαμε και θα αναμένουμε τις εξελίξεις είναι αν υπάρχουν οποιεσδήποτε ατασθαλίες στα οικονομικά. Να είναι σίγουρος όλος ο κόσμος πως θα αν υπάρχουν θα είμαστε οι πρώτοι που θα επιδιώξουμε την τιμωρία όσων εμπλέκονται.

Οι εισηγήσεις μας δεν περιορίζονται μόνο στο ποδοσφαιρικό κομμάτι αλλά επεκτείνονται σε όλο το οικοδόμημα ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ. Απαιτήσαμε και απαιτούμε πλήρη επαγγελματισμό και διαφάνεια που αγγίζουν τους πάντες, παραμένοντας θεσμοφύλακες του Σωματείου. Θα συνδράμουμε και πρακτικά ως προς την διαμόρφωση και εκτέλεση ορισμένων εκ των εισηγήσεων μας που φαίνονται να υιοθετούνται και από το ίδιο το Σωματείο μας.

Προς το παρόν και αφού συνεδριάσουμε έκτακτα, μοναδικός στόχος είναι την Τρίτη του Πάσχα στην νέα Γ.Σ. να φύγουμε μοναδικό αποτέλεσμα την αρχή της αναγέννησης του Φοίνικα. Καλούμε τα μέλη μας που είναι μέλη του Σωματείου όπως την Τρίτη στις 17:30 η ώρα να βρίσκονται στην αίθουσα «Κυριάκος Θεοχάρους». Ο Παν.Συ.Φι. θα είναι και πάλι παρών δυναμικά αφού το τελευταίο διάστημα η εκστρατεία εγγραφής μελών κινήθηκε σε ικανοποιητικά επίπεδα. Η προσπάθεια μας θα συνεχιστεί εκ νέου και το επόμενο διάστημα με διάφορους τρόπους που θα ανακοινώσουμε.

Καλό Πάσχα σε όλους τους Ανορθωσιάτες και ας ελπίσουμε να είναι το τελευταίο μακριά από την Βασιλεύουσα.

Με εκτίμηση Παν.Συ.Φι. 
Ανόρθωσις Αμμοχώστου».

Δειτε Επισης

Σε ρυθμούς προετοιμασίας η Εθνική Futsal
Η καυτή σφυρίχτρα στο ντέρμπι κορυφής στην Αρένα-Όλοι ορισμοί
Δάκρυσε ο επενδυτής για το νέο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-«Το όνειρο πρέπει να είναι πιο μεγάλο»
Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής