Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Εκπρόσωποι της Ένωσης στο στάδιο Wembley

  29/04/2019 15:47
Εκπρόσωποι της Ένωσης στο στάδιο Wembley

Εκπρόσωποι της Ένωσης στο στάδιο Wembley

  29/04/2019 15:47
Ο υπεύθυνος αποκατάστασης και ανάλυσης απόδοσης της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου αλλά και οι Πέτρος Βιολάρης με τους φυσιοθεραπευτές Λευτέρη Σούττο και Κωνσταντίνο Μιχαηλίδη μετέβησαν στον Λονδίνο από τις 27 έως τις 29 Απριλίου στο στάδιο Wembley για το 28ο Ιsokinetic Medical Group Conference, το θέμα του οποίου είναι «Football Medicine meets the universe of sports».
 
Αναλυτικά:
«Ο υπεύθυνος αποκατάστασης και ανάλυσης απόδοσης της ομάδας μας Πέτρος Βιολάρης και οι φυσιοθεραπευτές μας Λευτέρης Σούττος και Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης, βρεθηκαν στο Λονδίνο από τις 27 έως τις 29 Απριλίου και συγκεκριμένα στο στάδιο Wembley για το 28ο Ιsokinetic Medical Group Conference, το θέμα του οποίου είναι «Football Medicine meets the universe of sports».

Το συνέδριο αυτό επιδίωξε να φέρει κοντά όλα τα αθλήματα και να προωθήσει ακόμα μεγαλύτερη μεταφορά γνώσεων και βέλτιστων πρακτικών, προκειμένου να βελτιωθεί η υγεία, η αθλητική ανάπτυξη και οι επιδόσεις γενικότερα στον κόσμο των σπορ.

Οσον αφορά το Isokinetic,πρόκειται για μια διεθνή ομάδα αθλητικής ιατρικής αφιερωμένη στην πρόληψη, τη διάγνωση, τη φροντίδα και την αποκατάσταση ορθοπεδικών και αθλητικών τραυματισμών.

Μέσα από την επιστημονική κατάρτιση των στελεχών μας επιδιώκουμε να ανεβάσουμε το επίπεδο της ομάδας μας στην ανάλυση και βελτίωση της απόδοσης καθώς και στο σημαντικό θέμα της πρόληψης και της αποκατάστασης των τραυματισμών».
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας