Εκπρόσωποι της Ένωσης στο στάδιο Wembley

Ο υπεύθυνος αποκατάστασης και ανάλυσης απόδοσης της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου αλλά και οι Πέτρος Βιολάρης με τους φυσιοθεραπευτές Λευτέρη Σούττο και Κωνσταντίνο Μιχαηλίδη μετέβησαν στον Λονδίνο από τις 27 έως τις 29 Απριλίου στο στάδιο Wembley για το 28ο Ιsokinetic Medical Group Conference, το θέμα του οποίου είναι «Football Medicine meets the universe of sports».
 
Αναλυτικά:
«Ο υπεύθυνος αποκατάστασης και ανάλυσης απόδοσης της ομάδας μας Πέτρος Βιολάρης και οι φυσιοθεραπευτές μας Λευτέρης Σούττος και Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης, βρεθηκαν στο Λονδίνο από τις 27 έως τις 29 Απριλίου και συγκεκριμένα στο στάδιο Wembley για το 28ο Ιsokinetic Medical Group Conference, το θέμα του οποίου είναι «Football Medicine meets the universe of sports».

Το συνέδριο αυτό επιδίωξε να φέρει κοντά όλα τα αθλήματα και να προωθήσει ακόμα μεγαλύτερη μεταφορά γνώσεων και βέλτιστων πρακτικών, προκειμένου να βελτιωθεί η υγεία, η αθλητική ανάπτυξη και οι επιδόσεις γενικότερα στον κόσμο των σπορ.

Οσον αφορά το Isokinetic,πρόκειται για μια διεθνή ομάδα αθλητικής ιατρικής αφιερωμένη στην πρόληψη, τη διάγνωση, τη φροντίδα και την αποκατάσταση ορθοπεδικών και αθλητικών τραυματισμών.

Μέσα από την επιστημονική κατάρτιση των στελεχών μας επιδιώκουμε να ανεβάσουμε το επίπεδο της ομάδας μας στην ανάλυση και βελτίωση της απόδοσης καθώς και στο σημαντικό θέμα της πρόληψης και της αποκατάστασης των τραυματισμών».

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια