Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

«Εξωπραγματικά συμβόλαια-Κάποιος πρέπει να πληρώσει το τίμημα...»

  02/05/2019 10:31
«Εξωπραγματικά συμβόλαια-Κάποιος πρέπει να πληρώσει το τίμημα...»

«Εξωπραγματικά συμβόλαια-Κάποιος πρέπει να πληρώσει το τίμημα...»

  02/05/2019 10:31

Σε περίπτωση που προκύψουν ευθύνες, κάποιος θα πρέπει να πληρώσει ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Χατζηπαντέλας ο οποίος ανακοίνωσε ότι η παραίτηση του από τη θέση του προέδρου της Ανόρθωσης είναι οριστική και αμετάκλητη.

Ο κ. Χατζηπαντέλας μίλησε σήμερα (02/05) στο Super Sport-FΜ για όλα τα θέματα που αφορούν την «Μεγάλη Κυρία».

Αναλυτικά:

 «Έχουμε ξεπεράσει αρκετά σοβαρά προβλήματα τους τελευταίους δύο μήνες. Υπάρχουν όμως και άλλα προβλήματα και όλοι θα πρέπει να βοηθήσουμε για να ξεκινήσουμε τη χρονιά με διαφορετικές προϋποθέσεις σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια» ανέφερε αρχικά.

Για τους 4 στόχους που τέθηκαν όταν ανέλαβε ως πρόεδρος: «Όταν ανέλαβα τον Μάρτιο, ο κ. Πουλλαΐδης δεν ήταν έτοιμος να αναλάβει. Αποφάσισα να ριχτώ στη μάχη με την ομάδα να έχει αρκετά αγωνιστικά και οικονομικά προβλήματα. Τέθηκαν 4 στόχοι. Να είναι αξιοπρεπέστατη η παρουσία της ομάδας και να μην κινδυνεύσει. Με τη σωστή δουλειά είχαμε καλά αποτελέσματα.

Δεύτερος στόχος ήταν να ετοιμάσουμε το φάκελο με τα κριτήρια Μαρτίου. Το τρίτο ήταν να κοιτάξουμε κάποιες συμφωνίες και έγγραφα και αν υπάρχουν ευθύνες να πληρώσουν οι υπαίτιοι. Το χειρίζονται οι δικηγόροι αυτό. Τα στοιχεία έχουν δοθεί και περιμένουμε να μας ενημερώσουν. Ο τέταρτος στόχος ήταν να γίνει η ομαλή μετάβαση της εταιρείας στον κ. Πουλλαΐδη τον Μάιο».

Για τα όσα ανέφερε για τον Ανδρέα Παντελή στη συνέλευση: «Ήμουν μαυροπινακισμένος από τον κ. Παντελή. Για αυτό είπα ότι είπα στη συνέλευση».

Για τη διαχείριση που έγινε από την προηγούμενη διοίκηση:  «Υπογράφηκαν συμβόλαια που είναι εξωπραγματικά για την Ανόρθωση. Αρκετά μπορούσαν να αποφευχθούν. Δεν υπήρχε λόγος να γίνουν αυτές οι συμφωνίες. Αν υπάρχουν ευθύνες, κάποιος θα πρέπει να πληρώσει. Αν μας πει ο νομικός, ότι υπάρχουν ευθύνες, τότε ο σύλλογος θα κινηθεί σε όποιον έχει κάνει λάθος. Υποφέραμε και το πληρώνει ο κόσμος. Αν κάποιος έχει κάνει κάτι ενάντια στην Ανόρθωση θα πρέπει να πληρώσει το τίμημα».

Για τη στήριξη του κόσμου: «Τα περισσότερα λεφτά τα έχουμε πάρει από τους απλούς ανθρώπους. Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε. Σε μια βραδιά μαζεύτηκαν 60.000 ευρώ από 4 εθελοντές».

Για τον Χρίστο Πουλλαΐδη: «Δεν πρέπει να εφησυχάσουμε. Αν δεν τον στηρίξουμε, δεν θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε. Τώρα που έχει περισσότερες εμπειρίες θα έχουμε καλύτερες μέρες».

Για το λόγο που επέμεινε στην παραίτηση του: «Από την αρχή είπα ότι θα ήμουν εκεί για δύο μήνες. Και παλαιότερα όταν ανέλαβε ο Σάββας Κάκος, τα οικονομικά, τα έτρεχα εγώ, χωρίς να φαίνομαι πουθενά. Αν θέλεις να βοηθήσεις μπορείς να το κάνεις. Δεν είναι αυτοσκοπός η προεδρία της Ανόρθωσης».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας