Επίσημη θέση για το στάτους του Ζάντερ – Τα δικαιώματα του Απόλλωνα

Με το τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν να είναι κοντά, ένα από τα ονόματα που ακούγεται στο μεταγραφικό παζάρι είναι αυτό του Ζάντερ, για τον οποίο μάλιστα φημολογείται ότι τον θέλουν άλλες κυπριακές ομάδες.
 
Ο Bραζιλιάνος ποδοσφαιριστής βρίσκεται τα τελευταία δύο χρόνια στην Κύπρο. Ήρθε για λογαριασμό του Απόλλωνα, ενώ στη φετινή σεζόν έπαιξε στην Πάφο F.C, με την οποία διατηρεί συμβόλαιο και την επόμενη χρονιά.
 
Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο εκπρόσωπος Τύπου της παφιακής ομάδας, Πολύβιος Παλιούρας, ξεκαθάρισε ότι σε περίπτωση που ο Ζάντερ δοθεί σε άλλη ομάδα, τότε δικαιούται χρήματα και ο Απόλλωνας.
 
«Ο Ζάντερ ανήκει στην Πάφο, έχει συμβόλαιο και για του χρόνου. Ο Απόλλωνας διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης σε πιθανή μετακίνηση του» δήλωσε χαρακτηριστικά.
 

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας