«Κληρονομήσαμε προβλήματα – Φέραμε παίκτες που δεν ήταν του επιπέδου της Ομόνοιας»

Αποκαλυπτικός ήταν ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου στο πλαίσιο της διάσκεψης Τύπου για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Τόνισε ότι δεν ήταν μια πλήρως αποτυχημένη σεζόν και παρόλο που ο στόχος της Ευρώπης δεν ήρθε, οι πράσινοι θα βελτιωθούν έτσι ώστε να εκπληρώσουν τους στόχους τους με τη νέα σεζόν.

Οι δηλώσεις του:

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλους μας, εμείς δεν τους δώσαμε αυτό που τους αξίζει, γι’ αυτό πρέπει να απολογηθούμε, από τους παίκτες μέχρι τη διοίκηση. Πρέπει να το πούμε γιατί αναγνωρίζουμε ότι δεν ήταν καλή χρονιά. Θα προσπαθήσω να σας εξηγήσω γιατί δεν ήταν καλή χρονιά. Δεν είναι δικαιολογίες απλή εξήγηση. Υπήρχε πίεση χρόνου για ν’ αναλάβουμε τον προγραμματισμό, κάναμε αρκετά λάθη, τα ξέρουμε τ’ αναγνωρίζουμε και θα προσπαθήσουμε να μην τα κάνουμε και του χρόνου, κληρωνομήσαμε επίσης κάποια λάθη. Χρειαζόμαστε ακόμη ένα χρόνο για να λύσουμε αρκετά από τα προβλήματα. Οι παίκτες που φέραμε δεν ήταν επιπέδου Ομόνοιας. Έγινε αρκετή δουλειά που θα μας βοηθήσει για τα επόμενα χρόνια, ελπίζουμε να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί. Κάναμε υποδομές, εξοπλισμό. Βάλαμε σχέδια για να κτιστεί το ‘’Ηλίας Πούλος’’. Προσλάβαμε τεχνικό διευθυντή και σκάουτερ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Live Streaming: Απαντάει για όλα όσα αφορούν την Ομόνοια ο Παπασταύρου

«Για τις ακαδημίες έγινε μεγάλη επένδυση. Έγινε αρκετή δουλειά, πέραν της οικονομικής σταθερότητας που έχουμε, δημιουργήσαμε αξιοπιστία που στο παρελθόν δεν κάναμε. Ξέρουμε που είμαστε και που θέλουμε να πάμε αύριο. Η προετοιμασία ξεκίνησε τον Ιανουάριο όταν ήρθε ο Νεόφυτος και ο Σίμος. Γίνεται καλή δουλειά, δεν ανακοινώσαμε κάτι αλλά έρχονται. Όλα αυτά τα κάνουμε για να είμαστε καλύτεροι. Η θέση στην εταιρεία και η θέση στο ρόστερ κάναμε αλλαγές γι’ αυτά. Δημιουργήσαμε διαδικασίες που δεν υπήρχαν πριν, γίνεται δουλειά που δεν φαίνεται. Τα σχέδιά μας είναι μακροπρόθεσμα. Είμαστε εδώ για να κτίσουμε την Ομόνοια των 10 χρόνων. Δεν πετύχαμε τον στόχο της Ευρώπης. Η επόμενη χρονιά θα είναι καλύτερη. Θέλουμε να κάνουμε τον κόσμο της Ομόνοιας περήφανο και χαρούμενο».

Δειτε Επισης

Παρελθόν από την Καρμιώτισσα ο Σωφρόνης
Ορίστηκε από την ΚΟΠ η διαιτητική ομάδα του Super Cup
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Σίμος Ταραπουλούζης
Ξεσπά η Ομόνοια 29ης για την απόφαση της ΚΟΠ-«Θα μας δοθούν 150 εισιτήρια, μιλάμε για κεκλεισμένων»
Ζητά κατώτατο μισθό για ξένους ποδοσφαιριστές ο ΠΑΣΠ-Συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Μετανάστευσης
Πυρά ΑΠΟΕΛ για την απαγόρευση μετακίνησης-«Δεν ανέλαβε κανένας ευθύνη για τα επεισόδια στη Λεμεσό»
Χάνει Πίζι για το Super Cup ο ΑΠΟΕΛ-Τρεις οι απουσίες των πρωταθλητών
Με νίκη της Ομόνοιας Αραδίππου ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική της Cyprus League
Την Τετάρτη η μάχη για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, ΑΠΟΕΛ και Πάφος διεκδικούν το Super Cup
Με ισοπαλία 2-2 έληξε η αναμέτρηση ΑΕΚ-Εθνικού Άχνας