Μέχρι πότε θα είναι ισχυρός στις κληρώσεις του Τσάμπιονς Λιγκ ο ΑΠΟΕΛ

Η οριστικοποίηση της κατάκτησης του έβδομου σερί πρωταθλήματος για τον ΑΠΟΕΛ ανοίγει παράλληλα και την ευρωπαϊκή συζήτηση, αφού στόχος της ομάδας είναι να επανέλθει σε ευρωπαϊκούς ομίλους.
 
Οι γαλαζοκίτρινοι θα ξεκινήσουν την ευρωπαϊκή τους πορεία από τον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας στον… λογαριασμό τους 25.500 βαθμούς (βρίσκονται στην θέση Νο.59 της ευρωπαϊκής κατάταξης). Με τους βαθμούς αυτούς ενδέχεται ο ΑΠΟΕΛ να είναι δυνατός σε όλες τις κληρώσεις.
 
Για τους δύο πρώτους προκριματικούς γύρους θεωρείται σίγουρο, ενώ πολύ πιθανόν το ίδιο να ισχύσει και στον τρίτο προκριματικό γύρο, αναλόγως και ποιες άλλες ομάδες θα φθάσουν μέχρι αυτή τη φάση.
 
Από τις άλλες ομάδες που θα πλησιάσουν ένα βήμα πριν από τους ομίλους, θα εξαρτηθεί και το κατά πόσον θα είναι ισχυρός ο ΑΠΟΕΛ στα πλέι οφ της διοργάνωσης.
 
Η ομάδα της Λευκωσίας διατηρεί ελπίδες, αν αναλογιστούμε ότι στην περσινή χρονιά ανάμεσα στους δυνατούς ήταν και η κροατική Ντιναμό Ζάγκρεμπ με 21.750 βαθμούς, βαθμολογία χαμηλότερη από τη φετινή του ΑΠΟΕΛ.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Στο στόχαστρο της Λεχ Πόζναν ο Καμπρέρα
Καραπατάκης: Καιρός η ΑΕΚ να κατακτά τίτλους, θα έχουμε πολλές στη συνέχεια
ΒΙΝΤΕΟ: Η ανάλυση του Προέδρου για τον τελικό κυπέλλου και τα συγχαρητήρια στην ΑΕΚ
ΒΙΝΤΕΟ: Έτσι έφθασε στην κατάκτηση του κυπέλλου η ΑΕΚ κερδίζοντας την Πάφο στη ρωσική ρουλέτα
Η ιστορία με τους 82 τελικούς κυπέλλου σε αριθμούς
Πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του τελικού ο Αλομέροβιτς
Το πάρτι στην Αρένα μετά την κατάκτηση του κυπέλλου-Σε πελάγη ευτυχίας ο Καραπατάκης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή της απονομής του κυπέλλου στην ΑΕΚ-Στον ουρανό το τρίτο τρόπαιο των Λαρνακέων
ΒΙΝΤΕΟ: Η απόκρουση του Αλομέροβιτς και το ξέσπασμα χαράς από τους παίκτες και τον κόσμο της ΑΕΚ
Κυπελλούχος Κύπρου η ΑΕΚ-Λύγισε την Πάφο στα πέναλτι με ήρωα τον Αλομέροβιτς