Δευτέρα, 10 Αυγούστου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

«Θα χρειαστούν λεφτά από πολλούς, ο κ.Πουλλαϊδης δεν μπορεί μόνος του»

  07/05/2019 11:19
«Θα χρειαστούν λεφτά από πολλούς, ο κ.Πουλλαϊδης δεν μπορεί μόνος του»

«Θα χρειαστούν λεφτά από πολλούς, ο κ.Πουλλαϊδης δεν μπορεί μόνος του»

  07/05/2019 11:19

Για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα της Αμμοχώστου αλλά και το οικονομικό κομμάτι σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας, σε δηλώσεις του στην εκπομπή του ΣΠΟΡ FM. 

Αναλυτικά:

Για το αποτέλεσμα της ΓΣ: 

«Θεωρώ πως το αποτέλεσμα της ΓΣ ήταν αναμενόμενο και εγκρίθηκε το υπόμνημα Πουλλαϊδη. Αυτό που έμεινε να εγκριθεί χθες ήταν η αναδιάρθρωση της συμφωνίας μεταξύ σωματείου και εταιρείας και η επιστροφή των μετοχών. Παρουσιάστηκε η συμφωνία στον κόσμο και εγκρίθηκε από τα μέλη μας. Ο κόσμος αγωνιούσε μέχρι να εγκριθεί, αλλά τα πράγματα πλέον είναι ξεκάθαρα. Υπάρχουν και θέματα οικονομικής φύσης να επιλυθούν.»

Για το νέο συμβούλιο της εταιρείας: 

«Ως γνωστό, ο κ. Χατζηπαντέλας έχει παραιτηθεί. Γίνονται οι διαβουλεύσεις να συσταθεί νέο συμβούλιο της εταιρείας. Όταν υπάρχουν νεότερα, θα το ανακοινώσουμε»

Για την συνέχεια:

«Είναι δύο κομμάτια ανοικτά. Ο προγραμματισμός και οι οικονομικές υποχρεώσεις. Είναι μεγάλο το ποσό που πρέπει να πληρωθεί. Είναι οι μισθοί των παικτών, οι ανοικτές υποθέσεις που εκκρεμούν. Θα χρειαστεί να αντληθούν λεφτά από πολλούς. Ο κ. Πουλλαϊδης δεν μπορεί να σηκώσει μόνος του το βάρος και θα χρειαστούμε την κάθε βοήθεια. Ο κ. Χατζηπαντέλας δεν θα σταματά να βοηθά την Ανόρθωση, ακόμα και αν έχει παραιτηθεί. Υπάρχει διάθεση από κάποια άτομα να βοηθήσουν, αλλά χρειαζόμαστε και άλλη βοήθεια.»

Για το θέμα Ντούρις: 

«Αναμένεται πως θα δοθούν κάποια λεφτά στην Όρενμπουργκ. Είναι προτεραιότητα αυτό το θέμα για μας, χωρίς να σημαίνει πως δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα».

Για τη πιθανότητα διάσκεψης τύπου από Πουλλαϊδη:

«Σε μεγάλο βαθμό οι σκέψεις και το πλάνο του παρουσιάστηκαν. Σαφώς, δεν αποκλείεται να υπάρξει δημοσιογραφική διάσκεψη. Όταν διευθετηθούν κάποια θέματα, μπορεί να γίνει».

Για τον προγραμματισμό: 

«Δεν υπάρχει κάτι το ανακοινώσιμο για την ώρα. Θεωρώ πως αρκετά σύντομα θα προκύψουν εξελίξεις στο αγωνιστικό κομμάτι και την ποδοσφαιρική ομάδα».

Για το αγωνιστικό:

«Νομίζω πως η φιλοσοφία μας είναι να παλεύουμε όλα τα παιχνίδια, ανεξάρτητα από τις απουσίες. Με την Πάφο παρουσιαστήκαμε ανταγωνιστικοί, αν και το αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί. Απομένουν δύο παιχνίδια για να ολοκληρωθεί η σεζόν. Η Αλκή αξίζει τον σεβασμό μας. Είναι μεγάλο κατόρθωμα αυτό που κάνουν. Είναι ιδιαίτερο το ενδιαφέρον για το ποια ομάδα θα υποβιβαστεί. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε αυτά τα δύο παιχνίδια».

Για τα έργα στο γήπεδο της ομάδας:

«Δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Γίνονται συνεχείς συζητήσεις, όμως, ως προς το τι μπορούμε να κάνουμε για να αναβαθμίσουμε το γήπεδο μας».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας