«Κανείς δεν ήξερε το πρόβλημα μου, με είχαν ξεγραμμένο»

Την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους μετά από τον σοβαρό του τραυματισμό αλλά και το κατά πόσο ικανοποιημένος είναι στη Φράιμπουργκ σχολίασε σε ουγγρικό Μέσο ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Ρόλατ Σάλαϊ.

«Πολλοί με είχαν εγκαταλείψει και με είχαν ξεγραμμένο, φοβόντουσαν ότι δεν θα είμαι 100% έτοιμος», επεσήμανε μεταξύ άλλων ο Ούγγρος ποδοσφαιριστής. 

Αναλυτικά:

«Επιτέλους επέστρεψα στα γήπεδα. Άφησα πίσω μου μια δύσκολη περίοδο και για πρώτη φορά στην καριέρα μου πέρασα από εγχείρηση, υπέφερα πάρα πολύ. Πολλές φορές ήμουν λυπημένος όμως ευτυχώς οι ανθρώποι που ήταν δίπλα μου με βοήθησαν πολλοί. Για μήνες είχα πρόβλημα και κανείς δεν ήξερε τι ήταν. Ένας ειδικός από το Βερολίνο πρόσφερε λύση στο μυστήριο. Πολλοί περίμεναν να επιστρέψω τέλη Απριλίου όμως δεν θέλαμε να το ρισκάρουμε. Το πιο σημαντικό είναι πως δεν ένιωσα ενοχλήσεις με την Ντίσελντορφ και ήταν καλό για μένα που επέστρεψα».

Για την Εθνική του ομάδα: 

«Πολλοί με είχαν εγκαταλείψει και με είχαν ξεγραμμένο, φοβόντουσαν ότι δεν θα είμαι 100% έτοιμος. Πίστεψα στον εαυτό μου, μίλησα με την Φράιμπουργκ και με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Μάρκο Ρόσι ότι θα μπορούσε να με υπολογίζει. Δεν ήθελα να παρατήσω την σεζόν.»

Κατά πόσο ικανοποιημένος είναι στη Φράιμπουργκ: 

«Από τη μέρα που ήρθα όλοι με καλωσόρισαν θερμά. Στην ομάδα είναι μια μίξη από έμπειρους και νεαρούς παίκτες όμως υπάρχει σεβασμός. Στην αρχή ήταν δύσκολα λόγω της γερμανικής γλώσσας όμως μαθαίνω συνεχώς και όποτε υπάρχει πρόβλημα είναι και τα αγγλικά. Δυστυχώς λόγω του τραυματισμού η χρονιά δεν πήγε όσο καλά ήθελα όμως έμαθα πολλά από τις δυσκολίες της σεζόν που πέρασε».

Δειτε Επισης

Με νίκη της Ομόνοιας Αραδίππου ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική της Cyprus League
Την Τετάρτη η μάχη για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, ΑΠΟΕΛ και Πάφος διεκδικούν το Super Cup
Με ισοπαλία 2-2 έληξε η αναμέτρηση ΑΕΚ-Εθνικού Άχνας
Με νίκες προχώρησαν ΠΑΦΟΣ και ΑΠΟΕΛ-Έριξαν τριάρες σε ΑΕΛ και Σαλαμίνα
Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων