«Θα ήταν άδικο για τον Πουλλαΐδη αφού ήμουν σ' αυτούς που τον έπεισαν...»

Τη νέα του θέση ως πρόεδρος του Δ.Σ. της εταιρείας της Ανόρθωσης, σχολίασε ο νέος πρόεδρος της ομάδας της Αμμοχώστου, Ευγένιος Χαμπουλλάς, σε δηλώσεις του στον Super Sport FM. 

Αναλυτικά:

«Κατ’ αρχήν να πω ότι ήταν μια δύσκολη απόφαση. Ήμουν και παλαιότερα σε δ.σ. όμως αυτό το οποίο έπαιξε τον πιο σημαντικό ρόλο είναι η επιμονή του κ. Πουλλαΐδη με τον οποίο είχα της επαφές για να επιστρέψει στα διοικητικά της Ανόρθωσης. Πήρα αυτή την απόφαση γνωρίζοντας και τα πράγματα πως έχουν σήμερα στην Ανόρθωση, με την άποψη ότι η Ανόρθωση δεν είναι απλά το ποδόσφαιρο, είναι κάτι παραπάνω από το ποδόσφαιρο. Τώρα που η κατάσταση είναι δύσκολη και χρειάζεται όλους εμάς στο πλευρό της, έπρεπε να δηλώσω παρών».

Είναι μια πολύ καίρια θέση που έχετε αναλάβει

«Είναι ένα πόστο με πάρα πολλές ευθύνες. Μπορεί να μην ήμουν ξανά πρόεδρος, όμως ήμουν σε πολλά συμβούλια στην Ανόρθωση. Γνωρίζω πως είναι να είσαι πρόεδρος, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, είμαι αισιόδοξος ότι θα φέρουμε εις πέρας της δυσκολίες, όλοι μαζί. Ο κόσμος μας, έχει δείξει ότι στα δύσκολα είναι στο πλευρό της ομάδας. Στόχος μας να οδηγήσουμε την ομάδα εκεί όπου ανήκει».

Πότε αναλαμβάνεται;

«Επίσημα από την Δευτέρα, μετά θα ακολουθήσει και Γενική Συνέλευση της εταιρείας όπου θα καταρτιστεί το νέο δ.σ.».

Έχετε καλή σχέση με τον κ. Πουλλαΐδη;

«Η σχέση που έχουμε πάντα ήταν καλή. Έστω και αν δεν συνεργαστήκαμε τα προηγούμενα χρόνια. Ήταν καθοριστική η επιμονή του για να πάρω την απόφασή μου. Θα ήταν και λίγο άδικο, αφού ήμουν μέλος στην τριμελής επιτροπή που τον έπεισε να έρθει πίσω, να αρνηθώ αυτό του θέλημα».

Για την επιστροφή του Τιμούρ Κετσπάγια

«Νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο η παρουσία του Κετσπάγια στη θέση του προπονητή για πάρα πολλούς λόγους. Είμαι βέβαιος ότι θα δούμε μια αλλαγμένη Ανόρθωση αγωνιστικά και αυτό μου λέει η εμπειρία μου. Όταν η ομάδα παίρνει καλά αποτελέσματα, τόσο πιο εύκολο είναι το έργο της διοίκησης για να βελτιώνεται. Όταν υπάρχουν προβλήματα στο αγωνιστικό, δεν μπορεί να ανταποκριθεί σωστά η διοίκηση. Δεν υπήρχε καταλληλότερος για να αναλάβει αυτή τη στιγμή».

Δειτε Επισης

Ξεκαθαρίζει για Κορέια η Ανόρθωση-«Δεν μίλησε και ούτε πρόκειται με άλλη ομάδα μέχρι την κατάληξη»
Ανακοίνωσε το τέλος οκτώ ποδοσφαιριστών ο Απόλλωνας
Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ για την Ετήσια Γενική Συνέλευση
Το ειδικό ρολόι του Χαραλάμπους σε φιλανθρωπική δημοπρασία
Επίσημα προπονητής της Ομόνοιας 29ης Μαΐου ο Πετράκης
Αποκαλύψεις Πετρίδη για Κβιλιτάια-Συμφώνησε το Σαββατοκύριακο, άλλαξε γνώμη τη Δευτέρα
Στον ΑΠΟΕΛ μέχρι το 2026 ο Πολυκάρπου
«Το οικοδόμημα των Εθνικών ομάδων αναπτυξιακών ηλικιών είναι σάπιο, πρέπει να φύγουν όλοι»
Η επίσημη θέση της Ομόνοιας 29ης Μαΐου για τον Νεόφυτο Μιχαήλ
Εξελίξεις για το στάδιο Στέλιος Κυριακίδης-Συνάντηση ανάμεσα σε ΚΟΑ και Πάφο