«Ότι έχει κάποιος συμβόλαιο στον Απόλλωνα δεν σημαίνει ότι θα μείνει»

Με γοργούς ρυθμούς κινείται ο προγραμματισμός του Απόλλωνα για τη νέα σεζόν. Οι κυανόλευκοι σκέφτονται μόνο το παιχνίδι με την ΑΕΚ, το οποίο ενδέχεται να κρίνει και τη 2η θέση στο φετινό πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: To παιχνίδι της μοίρας… Μέσα σε τρία χρόνια έχασε τους γονείς της, έφυγε και η ίδια

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Λεμεσού, Φανούριος Κωνσταντίνου τόνισε ότι θα γίνουν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας ενώ ο Απόλλωνας δεν έχει καταλήξει σε ποιο προπονητικό κέντρο θα γίνει η προετοιμασία. 

Οι δηλώσεις του:

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ: «Είναι μια παράμετρος και όχι στόχος να ερχόμαστε δεύτεροι. Θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα και να κερδίσουμε κάποιες μέρες ξεκούρασης για την Ευρώπη. Η σκέψη μας είναι στην επόμενη μέρα, θα κάνουμε σοβαρό προβληματισμό, ενδελεχή ανάλυση για όλα που έχουμε ενώπιών μας. Τις επόμενες μέρες θα ανοίξουμε το κεφάλαιο των αποχωρήσεων. Αργότερα θα συνεχίσουμε με τις μεταγραφές για ενίσχυση. Ο προγραμματισμός είναι σε προχωρημένο στάδιο. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε αν όχι όλους τους περισσότερους νεοφερμένους πριν την έναρξη της προετοιμασίας. Τα πάντα είναι ρευστά στη μεταγραφική περίοδο».

Για την προετοιμασία: «Κοιτάζουμε και αξιολογούμε ακόμη προπονητικά κέντρα. Δεν έχουμε καταλήξει ακόμα».

Για τον αριθμό των μεταγραφών: «Δεν είναι τόσο εύκολο, όσο νομίζετε. Δεν φεύγουν 10, έρχονται 5. Καλύτερα πρώτα να ολοκληρώσουμε το πρώτο κεφάλαιο των αποχωρήσεων και ακολούθως θα δούμε τι θα γίνει με τις μεταγραφές και την ενίσχυση της ομάδας. Θα γίνουν πολλές αλλαγές. Κλείνουν κάποιοι κύκλοι. Ότι κάποιος διατηρεί συμβόλαιο δεν σημαίνει αυτόματα ότι θα μείνει στην ομάδα. Θα γίνει ότι πρέπει να γίνει για να αλλάξει η εικόνα του Απόλλωνα. Αυτά τα χειρίζονται ο κ. Κονναφής και ο κ. Αυγουστή».

Για τον Αγκίρε: «Ποδοσφαιριστές θα προταθούν και θα εξεταστούν 100δες. Επομένως, είναι δύσκολο εγχείρημα γιατί μπορεί να συμβούν πολλά. Είναι πολλοί παράμετροι δεν είναι μόνο το οικονομικό».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Θα ξεκαθαρίσουν όλα σήμερα στην τελευταία προπόνηση».

«Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια της Κατερίνας για τον χαμό της. Ειδικότερα μετά τα όσα τραγικά ήταν γνωστό ότι είχαν προηγηθεί με την οικογένεια της. Ήταν μια πιστή οπαδός σε νεαρή ηλικία. Είναι ένα οδυνηρό συμβάν. Η εταιρία Απόλλων ποδόσφαιρο θα είναι στην κηδεία και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε».

Δειτε Επισης

Η Ανόρθωση ξεκαθαρίζει για το εμπάργκο μεταγραφών
Πρώτη προπόνηση της Ομόνοιας στην Κυπερούντα και οι δηλώσεις Μπεργκ
Οι ημερομηνίες των αγώνων Μακάμπι Τελ Αβίβ-Πάφος FC
Η ΚΟΠ αναγνώρισε και καταχώρησε τα τρόπαια του Πεζοποερικού και της ΕΠΑ στην ΑΕΚ
Έκλεισε θετικά του Άντερσον Σίλβα στην Πάφο-Παραμένει μέχρι το 2028
Επιστολή ομάδων πρώτης κατηγορίας σε Δαμιανού και Ιωάννου για κάρτα φιλάθλου-Ζητούν συνάντηση
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Χάμπος Κυριάκου
Ο ΑΠΟΕΛ πρωταθλητής Κύπρου στην κολύμβηση
Στην ΑΕΛ και ο Ντούσαν Στεβάνοβιτς
Ανακοινώθηκε επίσημα ο Μηνάς Αντωνίου