Τα πάντα όλα από τον εξώστη του ΑΠΟΕΛ

Η συνήθεια που έγινε λατρεία για όλους τους ΑΠΟΕΛίστες. Για έβδομη συνεχόμενη σεζόν παίκτες, τεχνικό επιτελείο, διοίκηση και κόσμος των γαλαζοκιτρίνων έγιναν ένα πανηγυρίζοντας έξαλλα την κατάκτηση του 28ου πρωταθλήματος στην ιστορία της ομάδας.
 
Μετά τη νίκη επί της Ομόνοιας ακολούθησε «τρελό» πάρτι στον εξώστη του σωματείου με τους παίκτες να κατευθύνονται με το ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο στο οίκημα για να γιορτάσουν και ν’ αποθεωθούν από τους φίλους των πρωταθλητών.
 
Η Λευκωσία έμοιαζε με… μεθυσμένη πολιτεία με τους παίκτες να δείχνουν από νωρίς τις προθέσεις τους και ν’ ανάβουν φωτοβολίδες φωνάζοντας συνθήματα καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής.
 
Φτάνοντας στο σωματείο, έγινε το αδιαχώρητο με τον κόσμο να γεμίζει τους δρόμους για να υποδεχθεί τους πολυπρωταθλητές Κύπρου και να τους… πνίγει στις αγκαλιές καθώς έβγαιναν από το λεωφορείο.
 
Το έναυσμα για τα πανηγύρια έδωσε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, ο οποίος πήρε το μικρόφωνο και παρότρυνε τον κόσμο να τραγουδήσει για όλους όσους έφυγαν από τη ζωή, συμπεριλαμβανομένης και της αδερφής του Βάσου Ηλιάδη, Αλίκης Ηλιάδη.
 
Ακολούθησε η καθιερωμένη αποθέωση των παικτών, όπως συνηθίζεται κάθε χρόνο με τους νέους να παίρνουν το «βάπτισμα του πυρός» και να μένουν εντυπωσιασμένοι από την ατμόσφαιρα του κόσμου, ανεβάζοντας συνεχώς φωτογραφίες και βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 
Σύνθημα στα χείλη του κόσμου έγινε ο «μαέστρος» της επιτυχίας, ο Ιταλός τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Πάολο Τραμετσάνι, του οποίου η δουλειά έτυχε αναγνώρισης από όλο τον κόσμο των γαλαζοκιτρίνων, με το σύνθημα «Είναι τρελός ο Ιταλός».
 
Στο επίκεντρο των πανηγυρισμών βρέθηκαν γι’ ακόμη μια χρονιά οι Στάθης Αλωνεύτης, Γιώργος Μερκής και Γιώργος Εφραίμ, παίκτες που έχουν πλούσιο παρελθόν σε ομάδες που κοντράρονται με τον ΑΠΟΕΛ.
 
Ιδιαίτερη μνεία μπορεί να γίνει και στους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι, Μοράις, Βάτερμαν και Καρλάο (σ.σ. τέλος δανεισμού από την Τορίνο) με τον κόσμο να ζητά επιτακτικά την παραμονή τους στον «Αρχάγγελο».
 
Το πρώτο του πρωτάθλημα με τον ΑΠΟΕΛ πανηγύρισε και ο Μούσα Αλ-Τάμαρι, ο οποίος δεν το χάρηκε ωστόσο όσο θα ήθελε, αφού ένιωθε αδιαθεσία και αποχώρησε πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία.
 
Ο Ιορδανός εξτρέμ ακολουθεί τη γιορτή του Ραμαζανιού από τις 5 Μαΐου και δεν είχε φάει ολόκληρη τη μέρα, με αποτέλεσμα να ζητήσει ο ίδιος να επιστρέψει πιο νωρίς σπίτι.
 
Ο κόσμος δεν πτοήθηκε απ’ αυτή την εξέλιξη, με το ανερχόμενο… αστέρι των πρωταθλητών να δηλώνει καλύτερα στην υγεία του και να καθησυχάζει τον κόσμο μετά από λίγες ώρες ξεκούρασης.
 
Όλα αυτά συντέλεσαν ακόμη μια «μαγική» νύχτα στην ιστορία των γαλαζοκιτρίνων, για τους οποίους η χρονιά δεν έχει τελειώσει, αφού άπαντες στον «Αρχάγγελο» θέλουν να επαναλάβουν το γλέντι μετά τον τελικό κυπέλλου της 22ης Μαΐου κόντρα στην ΑΕΛ. 
 
Διαβάστε όλα όσα έγιναν στον εξώστη:

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Εξάρα η ΑΪΚ Στοκχόλμης κόντρα στη Νορκόπινγκ, δύο γκολ ο Πίττας
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τα παιχνίδια του δεύτερο γκρουπ
Ο Φανιέρος πρόσφερε το μεγαλύτερο ποσό στον έρανο της Ανόρθωσης εις μνήμη του πατέρα του
H συμφωνία του Ουάρντα με τη Δόξα, τα ψυχολογικά προβλήματα και οι 150 χιλιάδες
Εννέα χρόνια αήττητος ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ κόντρα στην ΑΕΚ
Η υπόσχεση του Μπεν Σιμόν, οι δύο νίκες επί του ΑΠΟΕΛ και οι πιθανές επιστροφές
Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Γυναικών ενόψει Γεωργίας
Το συγκινητικό μήνυμα των οπαδών της Πάφου για τον Νάσο-«Αυτό το κύπελλο το θέλουμε και για σένα»
Η Ανόρθωση έβγαλε σε δημοπρασία συλλεκτική μπάλα με υπογραφές από τους κορυφαίους παίκτες της
Αδιόρθωτος Ουάρντα, πληρώνει ακόμη τις... αταξίες του-Παρελθόν και από τον Πανσερραϊκό