«Αν βρεθείς στον δρόμο μου θα περάσω από πάνω σου...»

Ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού Χριστόφορος Τορναρίτης μίλησε στον Super Sport FM και μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει πρόσφατη ανάρτηση του στο διαδίχτυο που αφορούσε τον πρόεδρο της ομάδα της Κατωκοπιάς, Κώστα Χριστοδούλου ενόψει και της αναμέτρησης Δόξα-Ανόρθωση για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας.

Αναλυτικά:

«Ακόμη δεν τα καταφέραμε, έχουμε ακόμα μια αγωνιστική. Θα είναι… αλεπουδιάρικο παιχνίδι, κάτω υπό προϋποθέσεις το ΘΟΪ μένει κατηγορία. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεχτικοί. Προσγειωμένα να πάμε να κερδίσουμε».

Είσαστε το φαβορί:«Ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί, αλλά τους τελευταίους μήνες όλοι μεταμορφώνονται μαζί μας. Έχουμε και εμείς το φταίξιμό μας για το ότι φτάσαμε ως. Πάντα στο τέλος κάτι συμβαίνει και έχουμε προβλήματα. Έχουν πέσει όλα πάνω μας, φανήκαμε όμως και τυχεροί σε κάποιες περιπτώσεις».

Για την ανάρτηση που έκανε και σχολιάστηκε από πολλούς: «Ο φίλος μας ο Καραβίδας, έκανε μια δήλωσε, ότι θα κερδίσει την αδιάφορη Ανόρθωση. Επί της ευκαιρίας, ανέλαβε τον ΑΣΙΛ και μεταμορφώθηκε η ομάδα και ήρθε και έπαιξε με τον Ολυμπιακό. Εγώ απλά έκανα αυτή τη δήλωση».

Δεν ήσασταν φίλοι με τον κ. Καραβίδα; Χάλασαν οι σχέσεις σας; «Εγώ δεν χαλώ τις σχέσεις μου με κανένα. Όταν μπεις στο δρόμο μου θα περάσω από πάνω σου. Ο κ. Χριστοδούλου μπήκε τρεις φορές στο δρόμο μας τους τελευταίους μήνες. Δεν ξέρω αν του γέλασαν και έγινε αυτό. Από εκεί και πέρα ο καθένας θα κριθεί από τις πράξεις του. Ότι δίνεις παίρνεις. Όταν ακούω το «Χώμα που περπάτησα» με πιάνουν τα κλάματα».

Πως είδατε τη φετινή χρονιά; «Ήμουν και παλιά στον Ολυμπιακό δεν είναι η πρώτη φορά. Οφείλω να ομολογήσω ότι έχω βρει άλλα πράγματα. Έχω να αντιμετωπίσω άλλες καταστάσεις. Η Β’ κατηγορία, είναι δύσκολη κατηγορία, καμία σχέση με την Α’. Το είπε και ο κ. Κούμας, όταν μίλησε και για φαντάσματα».

Κάποια δεν ήταν φαντάσματα. Για αυτό και έγιναν κάποιες αλλαγές: «Ήταν άκαιρος ο χρόνος που έγιναν. Μετά από μια ένσταση του Ολυμπιακού, ήταν λίγο προκλητικό».

Πως βλέπετε τις αλλαγές; «Να μας βοηθήσει ο Θεός να ξεμπερδέψουμε να ανέβουμε. Να έχουμε την ησυχία μας».

Πως και επιστρέψατε στον Ολυμπιακό; «Ούτε εγώ ο ίδιος δεν ξέρω. Δεν μπορούσα να σκεφτώ ότι θα επέστρεφα».

Πως τα καταφέρνει ο Ολυμπιακός; «Έχουμε κόσμου που έρχεται στο γήπεδο και πλερώνει αυτά τα 10 ευρώ. Είναι σημαντικό. Πέρα από αυτό, «κουκκουφκιάους και μανταλάκια». Είμαστε δυο άτομα που βοηθούν. Γράφουν πολλού ότι θέλουν τίτλους, αλλά δεν βοηθά κανένας»

Θα είναι ο Πάμπος Χριστοδούλου ο νέος προπονητής σας; «Δεν έχουμε ακόμη κατασταλάξει. Κάναμε συζητήσεις. Του ζήτησα να έρθει τις τελευταίους 5 αγώνες. Έχουμε κάποιους συνεργάτες του. Δεν έχουμε συμφωνήσει τίποτα ακόμη. Αν δε ξέρουμε σε ποια κατηγορία θα αγωνιζόμαστε δεν θα πάρουμε αποφάσεις».

Είναι ο πρώτος υποψήφιος αν ανεβείτε κατηγορία; «Αν είμαστε στη Α κατηγορία, θα πάω στο εξωτερικό, έχω μια σοβαρή πρόταση στο οικονομικό και θα ψάχνουμε ψηλά πράγματα. Όλα αυτά θα εξαρτηθούν στην πορεία»

Τι βρήκατε όταν επιστρέψατε; «Δεν υπήρχε ούτε κάττος. Είχαν φύγει όλοι. Έφερα τον Ευγένιο από τη Σουηδία, ερημότοπος. Με τον Καραβίδα, φτιάξαμε αυτή την ομάδα, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο για αρκετό καιρό, όμως είχαμε προβλήματα. Πλέον θα γίνουν σωστές κινήσεις για να γίνουμε ομάδα Α’ κατηγορίας».

Είπατε όμως ότι θα προσπαθήσετε να έχετε οικονομική βοήθεια: «Δεν είπα ότι θα βρω επενδυτή. Έχω ήδη έτοιμο επενδυτή. Θα σουστείτε ούλλοι μες την Κύπρο όταν ακούσετε το όνομά του».

Για τον κόσμο στο τελευταίο παιχνίδι: «Στο παιχνίδι με το ΘΟΪ θα έχουμε 5 χιλιάδες κόσμο. Ο Ολυμπιακός έχει κόσμο και το απέδειξε πάρα πολλές φορές».

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια