Ομόνοια: Τι θα έλεγαν τώρα Ολίβα και Γκόμεθ

Δεν σηκώνει δεύτερη κουβέντα ότι ο σχεδιασμός των Άνχελ Γκόμεθ και Χουάν Κάρλος Ολίβα το περασμένο καλοκαίρι είναι η βασική αιτία της κάκιστης σεζόν που ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες για την Ομόνοια. Εξ ίσου αναντίρρητο πια είναι ότι ο Γιάννης Αναστασίου απέτυχε να βελτιώσει ουσιαστικά την ομάδα.

Η έλλειψη ποιότητας έφερε έλλειψη σταθερότητας και οι «πράσινοι» πέρασαν μια χρονιά με ορισμένες μόνο αναλαμπές σε επίπεδο εμφανίσεων και αποτελεσμάτων. Ο Ελλαδίτης τεχνικός γνώριζε πού ερχόταν και τι αναλάμβανε, εκ του αποτελέσματος ωστόσο αποδεικνύεται ότι δεν ήταν σε θέση να επιφέρει τις απαραίτητες αλλαγές.

Το «τριφύλλι» μέτρησε απέναντι στον ΑΠΟΕΛ την πέμπτη κατά σειρά ήττα του και με μια ακόμη στην τελευταία στροφή θα δημιουργήσει αρνητικό σερί στη σεζόν. Το έχει πράξει ήδη σε ό,τι αφορά τις αγωνιστικές που αγνοεί τις νίκες, καθώς έχει συμπληρώσει έξι (έναντι πέντε από τα μέσα Σεπτεμβρίου έως τα τέλη Οκτωβρίου), ενώ η εστία του παραβιάζεται εδώ και επτά συναπτά παιχνίδια.

Η πορεία και η κατάληξη της Ομόνοιας στη σεζόν δεν δικαιολόγησε την αλλαγή τεχνικής ηγεσίας, ενώ Γκόμεθ και Ολίβα θα μπορούσαν κάλλιστα να ισχυριστούν ότι τους δόθηκε πολύ λιγότερη πίστωση χρόνου απ’ ό,τι στη διάδοχη κατάσταση. Με αυτό το βαρίδι και αυτήν την ευθύνη θα μπει στη νέα σεζόν ο Ελλαδίτης προπονητής των «πρασίνων»…
 

Δειτε Επισης

Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου