Δευτέρα, 19 Αυγούστου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Επιβεβαιώθηκε η πρώτη μεταγραφή με την προσθήκη Μιγκελίτο

  15/05/2019 13:52
Επιβεβαιώθηκε η πρώτη μεταγραφή με την προσθήκη Μιγκελίτο

Επιβεβαιώθηκε η πρώτη μεταγραφή με την προσθήκη Μιγκελίτο

  15/05/2019 13:52

Την πρώτη μεταγραφή του Εθνικού Άχνας ενόψει της νέας σεζόν επιβεβαίωσε ο τεχνικός της ομάδας, Γιώτης Εγκωμίτης. Πρόκειται για τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Μιγκελίτο. 

Ο Κύπριος τεχνικός μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για την άνοδο της ομάδας του αλλά και τις αλλαγές που προέκυψαν στο πρωτάθλημα Β' Κατηγορίας. 

Οι δηλώσεις του:

Έχετε αρχίσει τον προγραμματισμό; «Από πέρσι είχα 2ετές συμβόλαιο. Δεν έχουμε μιλήσει ακόμη με τον πρόεδρο, κάποια βήματα προγραμματισμού έχουν ξεκινήσει. Όπως είπα όμως όταν τελειώσει το πρωτάθλημα, θα δούμε για τη νέα χρονιά.

Προχωρήσατε σε κάποιες κινήσεις; «Υπάρχουν αρκετά καλοί παίκτες. Είναι κάποιοι που θα θέλουν να αλλάξουν ομάδα από την α’ κατηγορία, ή από αυτές που θα πέσουν, θα θέλουν να συνεχίσουν. Από την Δευτέρα όταν θα ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα, θα δούμε καλύτερα τα πράγματα».

Η πρώτη σας κίνηση είναι ο Μιγκελίτο; «Το γνωρίζετε ήδη».

Για τις αποφάσεις και τις αλλαγές που έγιναν στην Β’ κατηγορία: «Η ομοσπονδία πήρε αποφάσεις που τις σεβόμαστε. Έχουν γίνει και στο παρελθόν κάποια πράγματα και όλοι κλείναμε τα μάτια, τα αυτιά μας και προχωρούσαμε. Όταν έφτασε ο «κόμπος στο χτένι», έπρεπε να παρθούν αποφάσεις. Πλέον έχουν γίνει προσπάθειες για να μην υπάρχουν αυτά τα φαινόμενα στο μέλλον. Και είδαμε ότι ήταν ένα πολύ καλό πρωτάθλημα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας