Τετάρτη, 21 Αυγούστου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Χαμπουλλάς στην omada για το θέμα οφειλών Παντελή στην Ανόρθωση!

Της Κατερίνας Κυριάκου  16/05/2019 13:36
Χαμπουλλάς στην omada για το θέμα οφειλών Παντελή στην Ανόρθωση!

Χαμπουλλάς στην omada για το θέμα οφειλών Παντελή στην Ανόρθωση!

Της Κατερίνας Κυριάκου  16/05/2019 13:36
Ηρεμία στους Ανορθωσιάτες συνέστησε ο πρόεδρος της Εταιρείας, Ευγένιος Χαμπουλλάς, κληθείς να σχολιάσει στην omada.com.cy την υπόθεση για τις οφειλές από τον πρώην πρόεδρο, Ανδρέα Παντελή. 
 
Όπως εξήγησε αυτή τη στιγμή καταβάλλεται τιτάνια προσπάθεια από αυτόν και τους συνεργάτες του, ώστε η «Μεγάλη Κύρια» ν’ ανταπεξέλθει των σοβαρών οικονομικών θεμάτων που έχει ενώπιον της.

«Η Ανόρθωση χρειάζεται ηρεμία... Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση αυτή τη στιγμή στην ομάδα, όμως, με τους συνεργάτες μου καταβάλλουμε τιτάνια προσπάθεια, για να λύσουμε τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που έχουμε ενώπιον μας. Αυτό που θέλω να σημειώσω είναι ότι στη Γενική Συνέλευση συμφωνήθηκε πως σε περίπτωση που διαφανεί μετά από σχετικό έλεγχο ότι προκύπτει θέμα τότε αυτό θα τύχει και του ανάλογου χειρισμού».

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, η Ανόρθωση προτίθεται να διεκδικήσει 800.000 από τον Ανδρέα Παντελή και τους συνεργάτες του και γι’ αυτό ανέθεσε την υπόθεση σε δικηγορικό γραφείο της Λάρνακας.

Στην εφημερίδα «Goal» αναφέρεται, επίσης, απόφαση Δικαστηρίου του 2013 που υποχρέωνε τον κ. Ανδρέα Παντελή να καταβάλει στην Ανόρθωση τα ποσά που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της προεδρίας του, χωρίς την απαιτούμενη άδεια του Διοικητικού Συμβουλίου. Σύμφωνα με τα στοιχεία που τηρούνται στο Λογιστήριο του Συλλόγου το ποσό ανέρχεται στις 340.000».

Για το θέμα αυτό τοποθετήθηκε νωρίτερα στην omada.com.cy και ο Ανδρέας Παντελή ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: «Η Ανόρθωση θέλει ηρεμία και δεν πρέπει να ξεκινήσει λάθος τη χρονιά. Αν ξανά μπει σε τέτοιες διαδικασίες, τις ξανά περάσαμε και είδαμε που κατέληξε η Ανόρθωση για δέκα χρόνια. Περίμενε 5-6 χρόνια να βγει Ευρώπη».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας