Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Η απάντηση Απόλλωνα για Μολ, Μπεσάτ και Ρομπέρζ

  16/05/2019 14:39
Η απάντηση Απόλλωνα για Μολ, Μπεσάτ και Ρομπέρζ

Η απάντηση Απόλλωνα για Μολ, Μπεσάτ και Ρομπέρζ

  16/05/2019 14:39

Τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας αλλά και όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου σε δηλώσεις του στον Super Sport FM. 

Αναλυτικά:

Συμφωνήσατε με τον Ζόελ Μολ;
«Δεν υπάρχει καμία μεταγραφή. Υπάρχει μια αποχώρηση, αυτή του Βάλε».

Δηλαδή δεν ισχύουν όλα όσα βγήκαν στο προσκήνιο της τελευταίες μέρες;
«Είπαμε ότι είναι σε εξέλιξη ο μεταγραφικός σχεδιασμός, θα γραφτούν αρκετά ονόματα και στο τέλος θα φανεί ποιοι ήταν οι στόχοι και ποιοι έχουν αποκτηθεί. Ο Μολ είναι κάλος τερματοφύλακας και δεν θα κρυφτούμε, εξετάζεται από την επιτροπή προγραμματισμού».

Γενικά για τον προγραμματισμό, που βρίσκεστε;
«Υπάρχει ένα πλάνο το οποίο έχει εκπονηθεί από τους ανθρώπους του προγραμματισμού. Το πρώτο σκέλος είναι να ολοκληρωθεί μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα-Τρίτη το θέμα με την λύση συμβολαίων και ακολούθως θα εισέλθουμε στο δεύτερο σκέλος που θα αφορά ποδοσφαιριστές που θα ενταχθούν στην ομάδα»

Ο Μπεσάτ είναι από τις περιπτώσεις που ενδιαφέρουν;
«Δεν θα μπω σε αυτή την διαδικασία. Όταν ολοκληρωθεί το δύσκολο κεφάλαιο με τις αποδεσμεύσεις θα μπορέσουμε να μιλήσουμε και για τις κινήσεις ενίσχυσης μέσω ανακοινώσεων. Θα ήταν καλύτερα να περιμένετε τις εξελίξεις».

Τι γίνεται με τις αποδεσμεύσεις;
«Είναι μια διαδικασία που θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη εβδομάδα Δευτέρα-Τρίτη ίσως και με μαζεμένες ανακοινώσεις».

Μας είπες πρόσφατα ότι δεν θα είναι πολλές οι αλλαγές…
«Είπα κατά λέξη ότι δεν θα ξηλωθεί η ομάδα με ότι και αν αυτό συνεπάγεται. Αν αποχωρήσουν 6-7 ποδοσφαιριστές που δεν βοήθησαν και μείνει ο βασικός κορμός και προστεθούν άλλοι 6-7 τότε θα έχουμε μια δυνατή ομάδα».

Με τους δανεικούς που επιστρέφουν και οι οποίοι έκαναν πολύ καλή χρονιά ο Σπόλιαριτς με την Αλκή, ο Καρώ με την Πάφο και ο Πίττας με την Ένωση…
«Μιλάμε για τρεις διεθνείς ποδοσφαιριστές. Οι αποφάσεις αυτές θα παρθούν από αυτούς που χειρίζονται θέματα προγραμματισμού. Δεν έχω κάποια ενημέρωση, να παρθούν οι αποφάσεις, να ενημερωθώ κι εγώ και θα ενημερωθείτε κι εσείς».

Αποφασίσατε για την προετοιμασία;
«Όχι ακόμα δεν υπάρχει κάτι οριστικό. Θα ξεκινήσει περίπου 16-19 Ιουνίου».

Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες για ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα: 

«Δεν υπάρχει επί της παρούσης οποιονδήποτε ενδιαφέρον. Είναι γνωστό ότι έχουν συμβόλαιο μαζί μας. Δεν έχει συνηθίσει ο Απόλλωνας να ξεπουλά ποδοσφαιριστές. Όλοι διατηρούν συμβόλαια με την ομάδα μας άλλοι για ήταν επόμενη χρονιά και άλλοι για περισσότερα χρόνια. Αν κάποιος θέλει κάποιον ποδοσφαιριστή, να χτυπήσει την πόρτα της διοίκησης».

Θα σε ρωτήσω συγκεκριμένα, ακούγεται για τον Ρομπέρζ…
«Δεν υπάρχει καμιά πληροφόρηση και δεν υπάρχει κάτι με τον Ρομπέρζ. Έχει και άλλα χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα και είναι κανονικά στα πλάνα του προπονητή».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας