Τετάρτη, 21 Αυγούστου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Πρόταση ΑΠΟΕΛ για αποκλειστική χρήση του ΓΣΠ – Θα εφαρμοστεί και το VAR

  16/05/2019 17:06
Πρόταση ΑΠΟΕΛ για αποκλειστική χρήση του ΓΣΠ – Θα εφαρμοστεί και το VAR

Πρόταση ΑΠΟΕΛ για αποκλειστική χρήση του ΓΣΠ – Θα εφαρμοστεί και το VAR

  16/05/2019 17:06

Την επιθυμία του ΑΠΟΕΛ να αναλάβει αποκλειστική χρήση του ΓΣΠ αποκάλυψε ο πρόεδρος του σταδίου, Φοίβος Κωνσταντινίδης. 

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95.0 αναφέρθηκε στην πιθανή αποχώρηση της Ομόνοιας από το στάδιο της πρωτεύουσας αλλά και τις οφειλές των δύο ομάδων προς το ΓΣΠ.

Οι δηλώσεις του:

Για την επιθυμία του ΑΠΟΕΛ για αποκλειστική χρήση του ΓΣΠ: «Ο ΑΠΟΕΛ έχει εκφράσει με επιστολή την επιθυμία να μπει σε μια συζήτηση με το ΓΣΠ για την αποκλειστική χρήση του γηπέδου. Δεν υπάρχει κάτι άλλο που να μπορούμε να πούμε. Αυτό το θέμα θα συζητηθεί στο συμβούλιο του ΓΣΠ».

Αν θα δημιουργήσει προβλήματα μια πιθανή αποχώρηση της Ομόνοιας: «Εμείς θέλουμε το στάδιο να είναι βιώσιμο. Μια ενδεχόμενη αποχώρηση της Ομόνοιας θα δημιουργήσει δυσκολίες όμως έχουμε την αισιοδοξία και την πίστη ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε. Αντιλαμβάνομαι ότι η Ομόνοια αναμένει την απάντηση του ΚΟΑ για το Μακάρειο για να απαντήσει στο ΓΣΠ». .

Αν θα γίνει και στις δυο ομάδες έκπτωση: «Η έκπτωση που θα γίνει στην Ομόνοια θα γίνει και στον ΑΠΟΕΛ».

Για τις οφειλές των δυο ομάδων προς το ΓΣΠ: «Η Ομόνοια οφείλει στο ΓΣΠ γύρω στις 680 με 700 χιλιάδες ευρώ και ο ΑΠΟΕΛ γύρω στις 180 χιλιάδες».

Για το VAR στο ΓΣΠ: «Έγινε και μια προεργασία για το VAR. Αν ο ΑΠΟΕΛ φτάσει μέχρι τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, θα μπορεί να εφαρμοστεί το VAR στο ΓΣΠ». 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας