Η εξήγηση στη μυστηριώδη ενημέρωση του ΑΠΟΕΛ με Τραμετσάνι!

Προ ημερών ο ΑΠΟΕΛ προϊδέασε για ένα βίντεο που να εξηγεί γιατί αρκετοί… ποδοσφαιριστές φορούσαν τη φανέλα με το Νο.28 και άκουγαν τις οδηγίες του προπονητή της ομάδας, Πάολο Τραμετσάνι.

«Άρχισαν ήδη οι μετεγγραφές; Ο coach αναλύει το σύστημα στους νέους παικτές; Γιατί φοράνε όλοι το 28; To be continued...» έγραψε το σχετικό ποστάρισμα των γαλαζοκιτρίνων.

Σήμερα (17/05) η ομάδα της Λευκωσίας αποκάλυψε τι έγινε στον Αρχάγγελο και σε ποιους ανέλυε τον τρόπο στησίματος της ομάδας ο Ιταλός τεχνικός.
 


 

Όπως γίνεται αντιληπτό, η ομάδα της Λευκωσίας ξενάγησε στο προπονητικό κέντρο τους χορηγούς της.

«Ήρθαν, είδαν, εκπαιδεύτηκαν, έτρεξαν, σκόραραν και έφυγαν... σώοι και αβλαβείς. Η προηγούμενη Τρίτη ήταν μια μέρα αφιερωμένη στους χορηγούς μας και κυρίως στους ανθρώπους πίσω από τα brands και τις επικεφαλίδες. Η πρόσκληση από πλευράς ΑΠΟΕΛ έλεγε να φορέσουν τις αθλητικές τους φόρμες, τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια και τις... αντοχές τους γιατί θα γίνονταν για 2 ώρες επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.
Οι συνεργάτες μας ήταν όλοι συνεπείς στο ραντεβού τους (δεν προσπάθησαν να γλυτώσουν το τρέξιμο), ξεναγήθηκαν στο προπονητικό κέντρο «Parimatch Αρχάγγελος», μέσα στα αποδυτήρια βρήκαν τη φανέλα με το όνομά τους, τη φόρεσαν και μετά εκπαίδευση. Ο Paolo Tramezzani τους περίμενε στην αίθουσα μαθήματος όπου τους ανέλυσε τον τρόπο εκπαίδευσης των ποδοσφαιριστών και ο Γιώργος Κωστής, τη λειτουργία προπόνησης. Και μετά ήταν η μεγάλη ώρα.
 
Ζέσταμα, ασκήσεις τακτικής και δίτερμα. Και το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε χωρίς καμία απώλεια ή μυϊκό τραυματισμό. Ήταν μια μέρα σύσφιξης και επέκτασης της σχέσης με όλους. Τους ευχαριστούμε για την προσφορά και τους περιμένουμε για την... αποθεραπεία!».

Δείτε το βίντεο:
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια
AΕΛ και ΑΕΚ διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου στο φούτσαλ
Φωτιά στο σωματείο της Ομόνοιας στην Παπανικολή-Έρευνες από τις Αρχές
Επιπλέον ποινή από τον Αθλητικό Δικαστή στον Σπιλέφσκι
Η διαφωνία του Πουρσαϊτίδη με τον Τιμούρ, ο Ιβάν και η Εθνική Ελλάδος