Ένα χρόνο μετά... ξανά στο αεροπλάνο για ΑΠΟΕΛ ο Αρούς!

Μπορεί ν’ απομένουν δύο παιχνίδια για να ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν για τον ΑΠΟΕΛ, ωστόσο άπαντες άρχισαν να σκέφτονται τον προγραμματισμό της νέας σεζόν.

Ένα από τα θέματα που τρέχει είναι εκείνο των ανανεώσεων των συμβολαίων. Ανάμεσα στους παίκτες τους οποίους οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν να κρατήσουν στον «Αρχάγγελο» είναι και ο Μπόι Βάτερμαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα της Λευκωσίας έχει καταθέσει πρόταση με μειωμένες απολαβές στον Ολλανδό πορτιέρε και έτσι προκύπτει οικονομική διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Πάντως την ίδια ώρα δημοσίευμα της ισραηλινής ιστοσελίδας «mako.co.il» θέλει τους πολυπρωταθλητές Κύπρου να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του πρώην τερματοφύλακα της Ανόρθωσης, Αριέλ Αρούς, ο οποίος αγωνίζεται στη Χάποελ Μπερ Σεβά.

Σύμφωνα πάντα με το εν λόγω δημοσίευμα ο παίκτης έχει χάσει τη θέση του στην ομάδα και του ζητήθηκε ν’ αποχωρήσει ακόμη και αν διατηρεί συμβόλαιο. Τ' όνομα του Ισραηλινού πορτιέρε «έπαιξε» ξανά για τους πρωταθλητές την περσινή μεταγραφική περίοδο. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ουδέποτε επιβεβαιώθηκε από επίσημα χείλη το ενδιαφέρον των γαλαζοκιτρίνων για τον πρώην παίκτη της «Κυρίας», αφού σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η ανανέωση με τον Μπόι Βάτερμαν.

Το δημοσίευμα:

«Σύμφωνα με πηγές στην Κύπρο, ο Πάολο Τραμετσάνι εντόπισε τον Ισραηλινό τερματοφύλακα Αριέλ Αρούς, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Ανόρθωση κάτω από την καθοδήγηση του Ρόνι Λέβι. Ο Ολλανδός Μπόι Βάτερμαν βρίσκεται στον ΑΠΟΕΛ τα τελευταία τέσσερα χρόνια και έχει υποστεί μερικούς τραυματισμούς τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι. Ο Αρούς έχασε τη θέση του στην ομάδα και του έχει ζητηθεί να φύγει παρόλο που διατηρεί συμβόλαιο με την Χάποελ Μπερ Σεβά».

Δειτε Επισης

Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17
«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»
Αποθεώνουν Βιτάλ στη Σκωτία-«Είναι αυτό που χρειάζεται η Ρέιντζερς»
Τα δεδομένα για την πέμπτη σερί παρουσία της Ομόνοια στην Ευρώπη
ΒΙΝΤΕΟ: Η ανάρτηση της ΑΕΚ με διπλό στο ΓΣΠ με προπονητή τον Μπεν Σιμόν