Προσβάλλουν το κυπριακό πρωτάθλημα με αφορμή το ενδιαφέρον από ΑΕΚ για Κατελάρη

Στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ Αθηνών φαίνεται να βρίσκεται ο... φευγάτος από την Ομόνοια, Φάνος Κατελάρης ως μια περίπτωση που εξετάζεται σε περίπτωση που δεν αγοραστεί τελικά ο Άλεφ.

Αυτό δεν δείχνει να ευχαριστεί ορισμένους οπαδούς της Ένωσης, με δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας «Sportdog.gr» ν΄αναφέρεται με πολύ υποτιμητικά λόγια στο κυπριακό πρωτάθλημα και στην περίπτωση του παίκτη των πρασίνων.

Το δημοσίευμα:

«Πασίδηλη η ανάγκη ενίσχυσης της ΑΕΚ. Δημόσια εκφρασμένη μάλιστα. Ενίσχυση με στόχο των πρωταθλητισμό, με παίκτες ποιότητας και εγνωσμένης αξίας. Και αν υποθέσουμε πως οι μέχρι στιγμής «κλεισμένοι» από την Ενωση ποδοσφαιριστές προορίζονται για να πλαισιώσουν το rotation (δεν μπορεί να υπάρχει διαφορετική απαίτηση για τον προερχόμενο από την ΑΕΛ, Ντέλετιτς, τον μόνιμα παγκίτη στα δύο από τα τρία του χρόνια στον Αστέρα, Αθανασιάδη, τον άγουρο ακόμη, Σαμπανάτζοβιτς, ούτε καν ως επένδυση δεν μπορεί να θεωρηθεί ο προερχόμενος από τον Εθνικό της Γ’ Εθνικής, Κορνέζος), ομολογουμένως τα όσα ακούγονται, γράφονται και κυκλοφορούν ως στόχοι των «κιτρινόμαυρων» μετά τον χαμένο τελικό, δεν ενθουσιάζουν σε καμία περίπτωση.

Χτες λοιπόν, αργά το βράδυ, προέκυψε ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Φάνο Κατελάρη, τον 22χρονο αμυντικό μέσο της Ομόνοιας. Καταγράφηκε μάλιστα ως μια περίπτωση που εξετάζεται σε περίπτωση που δεν αποφασιστεί τελικά η αγορά του Αλεφ. Παίκτης ο οποίος προέρχεται από το… εγνωσμένης δυναμικότητας κυπριακό πρωτάθλημα, αγωνιζόμενος στην 6η στην κατάταξη του ομάδα, χωρίς να θεωρείται βασικός φέτος από τον Γιάννη Αναστασίου, δεσμευόμενος μάλιστα με συμβόλαιο, αφού αυτό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020. Πέραν του Κατελάρη, σημερινό δημοσίευμα της ΩΡΑΣ θέλει τον 28χρονο αμυντικό μέσο, Μαϊκέλ Μέσα να βρίσκεται ψηλά στις επιλογές του Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ανδαλουσιάνος ήταν άλλωστε αυτός που το περασμένο καλοκαίρι εισηγήθηκε την απόκτηση του από την Λας Πάλμας.

Στους απογοητευτικούς και φέτος στη Σεγούντα νησιώτες, ο Μέσα πήγε… μία – μία (μία βασικός μία προερχόμενος από τον πάγκο), χωρίς σε καμία περίπτωση να λογίζεται βασική επιλογή. Το ακόμη ενδεικτικότερο; Στα 28 του χρόνια, ποτέ, μα ποτέ στην καριέρα του δεν έχει αγωνιστεί σε επίπεδο υψηλότερο της Σεγούντα, κάνοντας μάλιστα τις πιο γεμάτες σεζόν του με ομάδες ακόμη χαμηλότερου επιπέδου (Σεγούντα Β’). Ενας παίκτης λοιπόν προερχόμενος από το κυπριακό πρωτάθλημα και ένας άλλος, μόνιμος ρολίστας σε ομάδες (το πολύ) της Σεγούντα, παρουσιάζονται τις τελευταίες ώρες να εξετάζονται από την ΑΕΚ. Και φυσικά κανείς δεν μπορεί να κακίσει τους οπαδούς της Ενωσης για την «παγωμάρα» με την οποία υποδέχονται αυτά τα νέα, κυρίως αναλογιζόμενοι το πλαίσιο της μεταγραφικής πολιτικής της ομάδας τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου
Ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων της Παρασκευής