Η ντρίμπλα Παπασταύρου που «έφαγε» ο Αναστασίου

Στις αρχές του τρέχοντα μήνα (03/05) στη συνέντευξη Τύπου που προανάγγειλε ο Σταύρος Παπασταύρου εν τέλει στο πάνελ ήταν μαζί του και ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Αναστασίου – όπως και ο τεχνικός διευθυντής, Νεόφυτος Λάρκου.
 
Η κίνηση αυτή έδωσε την εντύπωση ότι ο Ελλαδίτης τεχνικός πήρε πίστωση χρόνου και θα παράμενε στον πάγκο της ομάδας, όπως εξάλλου προνoούσε και το συμβόλαιό του.
 
Τα πράγματα όμως λίγες εβδομάδες μετά δεν εξελίχθηκαν έτσι ακριβώς. Παρά το συμβόλαιό του, η διοίκηση των πρασίνων θα πάρει διαζύγιο με τον Γιάννη Αναστασίου και θα πορευθεί με άλλον προπονητή στη νέα αγωνιστική περίοδο.
 
Η ντρίμπλα που έκανε ο πρόεδρος της ομάδας της Λευκωσίας, Σταύρος Παπασταύρου, τότε μιλώντας ενώπιον των δημοσιογράφων, αποφόρτισε εκείνη τη στιγμή τον Ελλαδίτη τεχνικό που δεχόταν απανωτές ερωτήσεις για τον Ματ Νταρμπισάιρ
 
Επεμβαίνοντας σε ερώτηση για τον Άγγλο επιθετικό, ο διοικητικός ηγέτης των πρασίνων είχε πει: «Είπες ότι όλοι έχουν συμβόλαια και θα μείνουν στην ομάδα. Αν δεν προσφέρει κάποιος που έχει συμβόλαιο θα φύγει. Δεν θα κάνουμε χάρη σε κανένα. Αυτό ισχύει για όλους. Μένουν μόνο αν βοηθούν την ομάδα. Είναι εδώ ο προπονητής διότι νιώθουμε ότι θα μας βοηθήσει να γίνουμε καλύτεροι».
 
Από την τελευταία ατάκα φάνηκε υποστήριξη από την προπονητή, όμως εξ όσων φαίνεται αυτή η ντρίμπλα τελικά έγινε εναντίον του 46χρονου τεχνικού, που προφανώς ούτε ο ίδιος έχοντας συμβόλαιο δεν θα έπρεπε να αισθανόταν άνετος με τη θέση του στον πάγκο της ομάδας.
 
Η προειδοποίηση αυτή τελικά δεν αφορούσε μόνο τους ποδοσφαιριστές. Από τη στιγμή που ο Ελλαδίτης τεχνικός φεύγει πρόωρα από το «Ηλίας Πούλλος», υποδηλώνει ότι κρίθηκε ότι δεν μπορεί να προσφέρει κάτι περισσότερο.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία