«Ο Καζού ίσως απέχει ένα μήνα από το να υπογράψει…»

Ένα από τα ανοικτά μεταγραφικό μέτωπα του ΑΠΟΕΛ είναι αυτό του Καζού, ο οποίος αγωνίζεται στο σύλλογο υπό μορφή δανεισμού από τη Σάντος. Το συμβόλαιό του με τη βραζιλιάνικη ομάδα ισχύει ως τον Δεκέμβριο και αυτό, σύμφωνα με ρεπορτάζ στην πατρίδα του, ίσως αποδειχθεί κομβικό για το μέλλον του.

Το εν λόγω δημοσίευμα τιτλοφορείται «Η Σάντος κινδυνεύει να χάσει τσάμπα αριστερό ακραίο, βραζιλιάνικοι σύλλογοι επιδεικνύουν ενδιαφέρον» κι έχει ως υπότιτλο: «Δανεικός στον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο ο νεαρός Καζού έχει συμβόλαιο με το βραζιλιάνικο σύλλογο μόνο μέχρι τον Δεκέμβριο και δεν έχει επιδιωχθεί η ανανέωση της συνεργασίας».

Αναλυτικά το ρεπορτάζ που παρατίθεται:
Η Σάντος ενδέχεται να εισπράξει λίγα (ή τίποτε) για τον Καζού. Ο αριστερός μπακ αγωνίζεται δανεικός στον ΑΠΟΕΛ ως το τέλος Μαΐου και ομάδες από τη Βραζιλία και το εξωτερικό έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Το πρόβλημα για τη Σάντος είναι το συμβόλαιο που «τρέχει» μόνο μέχρι τον Δεκέμβριο.

Αυτό σημαίνει ότι ουδείς σύλλογος θα πληρώσει ακριβά για 23χρονο παίκτη, αν μπορεί να τον αποκτήσει ελεύθερο μέσα στο 2019 ή στο δεύτερο μισό του. Η Σάντος δεν επεδίωξε ν’ ανανεώσει με τον Καζού, ο οποίος ίσως επιστρέψει τον Ιούνιο και να απέχει ένα μήνα από το να υπογράψει προσύμφωνο τον Ιούλιο για ελεύθερη μεταγραφή του την επόμενη σεζόν.

Ο ΑΠΟΕΛ ενδιαφέρεται να τον κρατήσει, αλλά δεν αντέχει οικονομικά τη συμφωνημένη ρήτρα αγοράς ύψους 1,5 εκατ. Τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι υπάρχουν καλύτερες προοπτικές για τον Καζού εκτός χώρας.

Δειτε Επισης

Η ανάλυση της ΚΟΠ για τα πέναλτι που κέρδισαν ΑΠΟΕΛ, Απόλλων και Πάφος
Ζητά την άμεση παραίτηση του Φοίβου Βάκη η Apollon Ladies
Αποζημιώνεται ο Καραβίδας από τη FIFA για το... στήσιμο από τον Ουάρντα με 150.000 ευρώ
Στο μικροσκόπιο της Επ. Δεοντολογίας τρεις αγώνες που ενδέχεται να ήταν προσυνεννοημένοι
Κούρης και Σπάρτακος διεκδικούν το τρόπαιο του Κυπέλλου Μικρών Κατηγοριών
Πήρε το διπλό κόντρα στην ΑΕΖ και ακόμη ελπίζει η Δόξα
Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό
«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου