Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

«Ήταν η καλύτερη απόφαση, εδώ είναι το σπίτι μου!»

  19/05/2019 21:56
«Ήταν η καλύτερη απόφαση, εδώ είναι το σπίτι μου!»

«Ήταν η καλύτερη απόφαση, εδώ είναι το σπίτι μου!»

  19/05/2019 21:56
Το τελευταίο σφύριγμα του νικηφόρου εντός έδρας αγώνα απέναντι στην Ομόνοια (2-1) ακολούθησε για την ΑΕΚ ένας... καταιγισμός βραβεύσεων, στο πλαίσιο του οποίου τιμήθηκαν οι Σταύρος Σταύρου (πρώην πρόεδρος της πετοσφαιρικής ομάδας), Τζοάν Τομάς, Άντερ Μουρίγιο, Λευτέρης Ελευθερίου, Στέλιος Στυλιανίδη, Ιβάν Τρισκόφσκι, Ανδρέας Λευκαρίτης (αποχωρών πρόεδρος της καλαθοσφαιρικής ΑΕΚ) και, φυσικά, ο Νταβίντ Καταλά.

«Είναι τρελός ο αρχηγός», ήταν το σύνθημα που δονούσε την ατμόσφαιρα στην «Αρένα» την στιγμή που ο 39χρονος Ισπανός τιμήθηκε για την πολύχρονη προσφορά του. «Η ΑΕΚ είναι το δεύτερο μου σπίτι, σας αγαπώ, σας ευχαριστώ όλους, ευχαριστώ όλα αυτά τα παιδιά τους συμπαίκτες μου» δήλωσε συγκινημένος ο Καταλά, ο οποίος ακολούθως προχώρησε σε δηλώσεις και στην κάμερα της Cytavision.

«Είναι δύσκολο να περιγράψω πώς νιώθω σήμερα. Όχι μόνο σήμερα, τα τελευταία 7 χρόνια ήταν απίστευτα. Τους ευχαριστώ όλους. Τη στιγμή του τέλους πέρασε όλη η καριέρα μου μπροστά από τα μάτια μου μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ήταν η καλύτερη απόφαση αυτή που πήρα», υποστήριξε ο αρχηγός της ΑΕΚ που αναφέρθηκε και στο μέλλον του.

«Ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει. Θα μιλήσουμε τις επόμενες μέρες. Ξέρουν τι θέλω. Θέλω να μείνω στην ΑΕΚ. Εδώ είναι το σπίτι μου, η οικογένεια. Θα πω αντίο τώρα, ευχαριστώ την Λάρνακα. Ευχαριστώ την ΑΕΚ», κατέληξε ο Καταλά.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας