«Μην παρασύρεστε από καφενειακές συζητήσεις, τίποτα δεν μας χαρίστηκε»

Το δικό τους μήνυμα ενόψει του μεγάλου τελικού κυπέλλου απέναντι στον ΑΠΟΕΛ στέλνουν οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ, οι οποίοι καλούν μεταξύ άλλων τον κόσμο της ομάδας της Λεμεσού να παραμείνει συσπειρωμένος. 

Αναλυτικά:

Βρισκόμαστε μόλις 2 μέρες πριν τον τελικό του κυπέλλου. Στην αρχή της χρονιάς τα πάντα βρίσκονταν υπό αμφισβήτηση όμως με αθόρυβη δουλειά από όλα τα μέρη του οικοδομήματος επιτεύχθηκε ο στόχος της Ευρώπης και είμαστε ένα βήμα μακριά από τον κύριο στόχο της φετινής χρονιάς , το κύπελλο. Τώρα άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι υπόχρεοι να αφήσουν ψυχή στον αγωνιστικό χώρο, να παλέψουν σαν λιοντάρια για την ιστορία του σωματείου φέρνοντας το τρόπαιο στη Λεμεσό.

Όλοι θυμόμαστε τους τελικούς του παρελθόντος με τον κόσμο της Α.Ε.Λ, είτε Τετάρτη παιζόταν ο τελικός, είτε Σαββάτο να κατακλύζει κατά χιλιάδες το γήπεδο, να εξαφανίζει εν ριπή οφθαλμού τα διαθέσιμα εισιτήρια και να επικρατεί κατά κράτος στη μάχη της κερκίδας. Σε αυτό τον τελικό τα πράγματα επιβάλλεται και θα είναι διαφορετικά, γιατί σε τέτοιας σημασίας αγώνες είναι που στέλνονται τα πιο ηχηρά μηνύματα. Ο ΑΕΛΙΣΤΑΣ καλείται να ξεφτιλίσει για ακόμα μια φορά το αποτυχημένο σύστημα της κάρτας φιλάθλου, δημιουργώντας αρνητικό ρεκόρ εισιτηρίων σε τελικό. Να σταθεί απέναντι σε αυτούς που θέλουν γήπεδα βουβά και κόσμο υποταγμένο στο θέατρο του παραλόγου τους. Ο ευρύτερος κοινωνικά ρόλος που έχει η Αθλητική Ένωση Λεμεσού, δείχνει το δρόμο που πρέπει να ακολουθηθεί. Η αντίσταση κατά της διαφθοράς και της υποταγής στο ποδόσφαιρο, είναι αντίσταση κατά της υποταγής της κοινωνίας.

Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ φρόντισε για όλες τις ενέργειες που θα γίνουν ενόψει του τελικού. Την Τρίτη το απόγευμα είναι προγραμματισμένο το μεγάλο πάρτι στην σπηλιά μέχρι πρωίας. Η πόλη θα αρχίσει να σιγοβράζει και θα δονείται ασταμάτητα στους παλμούς της ΘΥΡΑΣ 3. Την Τετάρτη η ώρα 15:00 συγκεντρωνόμαστε στον Πισσαρίδη όπου θα στείλουμε μήνυμα υποστήριξης στην αποστολή της ομάδας. Στη συνέχεια, ντυμένοι στα κίτρινα κατακλύζουμε τον Εναέριο και κάθε γωνιά της πόλης κατά χιλιάδες. Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ με τη συνοδεία μπύρας και σούβλας θα μεταδώσει ζωντανά από γιγαντοοθόνη τον αγώνα στο οίκημα του και έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να αποκοπεί η περιοχή.

Καταληκτικά, ζητούμε από τον κόσμο της Α.Ε.Λ να μην παρασύρεται από καφενειακές συζητήσεις. Τίποτα και ποτέ δεν μας χαρίστηκε. Αγωνιζόμαστε απέναντι σε ότι πιο βρομερό γέννησε αυτή η χώρα, τους βουτηγμένους στα ... και τη διαφθορά που θέλουν τα πάντα δικά τους πατώντας επί πτωμάτων.

ΥΓ. Πως γίνεται ένας «υπουργός» που παραιτήθηκε να στέλνει ακόμα νομοσχέδια και προτάσεις; ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ η μόνη αποδεκτή λύση.

ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝΟΧΟ ΜΗΝ ΖΗΤΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ Α.Ε.Λ – ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΠΑΔΟΣ ΟΜΗΡΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989

Δειτε Επισης

Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Στην Περιστερώνα ο τελικός Κυπέλλου Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών
Σύσκεψη την Πέμπτη για τον τελικό κυπέλλου-Καθορίζεται ο αριθμός εισιτηρίων και η ώρα
«Η ΑΕΚ μπορεί να έχει κάποιους παίκτες πιο ποιοτικούς, όμως ο ΑΠΟΕΛ είναι καλύτερος ως σύνολο»
To πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής στη δεύτερη κατηγορία
Στην Περιστερώνα τις 26 Απριλίου ο τελικός Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών
Μίλησε για το μέλλον του ο Πίττας και το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ΑΪΚ
Σε επαφές με τον Τάνκοβιτς για ανανέωση η Πάφος-Αναμένονται εξελίξεις
Δημητρίου: Είμαστε στα όρια της υπέρβασης, παίζουμε τα ρέστα μας για να γράψουμε ιστορία
«Οι παίκτες είχαν σαφής τρόπο εξουδετέρωσης του Άρη, παίκτης του αγώνα ο Σαρφό»