Δευτέρα, 26 Αυγούστου, 2019 | Επικοινωνία
header image
trans gif

«Στο 100΄ έπρεπε να λήξει, το πέναλτι που είχαμε δεν το έδειξαν ξανά...»

  20/05/2019 10:03
«Στο 100΄ έπρεπε να λήξει, το πέναλτι που είχαμε δεν το έδειξαν ξανά...»

«Στο 100΄ έπρεπε να λήξει, το πέναλτι που είχαμε δεν το έδειξαν ξανά...»

  20/05/2019 10:03

Την οδυνηρή ήττα που δέχθηκε η ομάδα του από την Ένωση, τον υποβιβασμό και την επόμενη μέρα της Αλκής, σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Οροκλίνης, Χρίστος Τζιάμπος στον Super Sport FM. 

Αναλυτικά:

Δεχθήκατε ένα γκολ στο 103΄ της αναμέτρησης με την Ένωση και υποβιβαστήκατε…
«Στο 100΄ έπρεπε να λήξει η αναμέτρηση. Το παιχνίδι ανήκει στο παρελθόν. Απλά μου κάνει εντύπωση ότι το πέναλτι που είχαμε δεν το έδειξε ξανά το υπεύθυνο κανάλι. Συγχαρητήρια  στην Ένωση τίποτε άλλο. Η ζωή συνεχίζεται, αυτό είναι το ποδόσφαιρο και γι’ αυτό το αγαπάμε».

Ποια θα είναι η επόμενη μέρα στην Αλκή;
«Θα είμαι ευθύς. Η εβδομάδα αυτή θα κρίνει πολλά. Κανένα ερώτημα δεν έχει απάντηση, ίσως να υπάρξει και θέμα διοικητικού συμβουλίου και θα δούμε τι μέλει γενέσθαι. Ο κ. Λόππας έδωσε τη ζωή του και την ψυχή του τελευταία χρόνια, τράβηξε δύσκολο οικονομικό κουπί. Θα δούμε. Νιώθουμε μια αδικία αλλά δεν θα βγάλω την γλώσσα μου περίπατο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που βρέθηκε στο Παραλίμνι και λυπάμαι που τους πληγώσαμε».

Θα συνεχίσει ο πρόεδρος;
«Αυτό θα το δούμε, δεν είναι της ώρας γιατί δεν έχουν παρθεί αποφάσεις. Θα είναι δύσκολο να διατηρηθεί το ίδιο μπάτζετ στην β΄ κατηγορία. Δεν υπάρχει το «παχουλό» τηλεοπτικό συμβόλαιο. Διαμορφώνεται δύσκολο σκηνικό από το οποίο καλούμαστε να βγούμε νικητές. Θα δοθεί ημερομηνία για γενική συνέλευση και ότι θα γίνει θα γίνει».

Οι αποφάσεις θα παρθούν πριν την συνέλευση;
«Καταρχάς θα πρέπει να δούμε τι θα κάνει ο πρόεδρος. Ήταν δύσκολη η ημέρα χθες, θα δούμε».

Εσύ θα συνεχίσεις;
«Υπάρχουν πολλά σενάρια, θα τα δούμε όλα αυτά».

Περιμένουμε να γίνουν πολλά στην Αλκή…
«Έγιναν πολλά και στο παιχνίδι του Σαββάτου, η άδικη αποβολή του προπονητή μας, το πέναλτι που είχαμε στο 0-1. Δεν γίνεται μετά από μια διαμαρτυρία του προπονητή σε ένα παιχνίδι με τόση πίεση να τον αποβάλλεις. Καλή συνέχεια στους φίλους της Ένωσης, δεν έχω κάτι να χωρίσω με κανέναν».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας