Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Οργανωμένοι Νέας Σαλαμίνας για αποχωρήσεις: «Καβ… να σκοράρουν τα δικά σου παιδιά»

  20/05/2019 16:01
Οργανωμένοι Νέας Σαλαμίνας για αποχωρήσεις: «Καβ… να σκοράρουν τα δικά σου παιδιά»
Οι οπαδοί των ερυθρολεύκων παίρνουν θέση για όσα έγιναν την τρέχουσα σεζόν και πιθανές φυγές από το ρόστερ

Οργανωμένοι Νέας Σαλαμίνας για αποχωρήσεις: «Καβ… να σκοράρουν τα δικά σου παιδιά»

  20/05/2019 16:01
Με ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι οπαδοί της Νέας Σαλαμίνας τοποθετούνται για τη νέα χρονιά και όσα ακούγονται για αποχωρήσεις παικτών τους.
 
Πρώτα από όλα συγχαίρουν όλους τους ιθύνοντες της ομάδας για την υπέροχη χρονιά, ενώ στη συνέχεια τονίζουν ότι ουδείς αναντικατάστατος.
 
Η ανακοίνωση:
«Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019. Μια σεζόν που για την ομάδα μας είναι πλήρης επιτυχία χάρη στην μαγκιά όλων των συντελεστών. Κρίμα που για εξωγηπεδικούς παράγοντες δεν μπορούσαμε να είμαστε στα πέταλα πλάι της.
 
Μπράβο για την σωστή δουλειά που έγινε απο το προπονητικό τιμ. Μπράβο στο ακούραστο προσωπικό στα γραφεία. Μπράβο στο Δ.Σ για την σωστή διαχείριση καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν. Μπράβο στους ποδοσφαιριστές για τον τσαμπουκά τους.

Είμαστε βέβαιοι οι επιτυχίες θα συνεχίσουν. Κρίμα όμως που κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν ένιωσαν τον παλμό μας φέτος. Μπορεί να μην έχουμε χρήματα αλλά έχουμε πάθος, αγάπη και όρεξη να σπρώξουμε το σωματείο μας. Η ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ είναι εδώ για να μείνει. Ουδείς αναντικατάστατος. Άλλωστε είναι διαφορετική Κ… να σκοράρουν δικά σου παιδιά.

Όσο για εμάς, τα μανίκια τυλιγμένα και η σκληρή δουλειά συνεχίζει. Οι εγγραφές μελών σε κάθε επαρχεία αρχίζει ώστε να είμαστε ακόμη πιο δυνατοί του χρόνου.

Υ.Γ: Θέλει μαγκιά να είσαι ΣΑΛΑΜΙΝΑ.
Υ.Γ1: Όχι στην κάρτα οπαδού.
Υ.Γ2: Άντε να κοντεύει η 24ή Αυγούστου»
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας