Συζήτηση Κετσπάγια με τον μάνατζερ Γιαννιώτα-Γιατί δεν έκλεισε η συμφωνία

Το ενδιαφέρον αλλά και την άμεση επαφή για απόκτηση του Γιάννη Γιαννιώτα γνωστοποίησε ο τεχνικός της Ανόρθωσης, Τιμούρ Κετσπάγια.

Στο πλαίσιο των δηλώσεών του στην εκπομπή «Ώρα για μπάλα» της Cytavision αναφέρθηκε στην περίπτωση του Ελλαδίτη εξτρέμ αλλά και στον ρατσισμό τον οποίο βίωσε όταν εργαζόταν στον Ολυμπιακό Πειραιώς. 

Οι δηλώσεις του:

«Κάθε καλός ποδοσφαιριστής μας ενδιαφέρει. Μίλησα με τον μάνατζέρ του και μας είπε ότι θέλει να περιμένει. Ε, μπορεί να περιμένει και τέλος του Αυγούστου. Κάποιες φορές μπορεί να περιμένεις και μέχρι εκεί γιατί υπάρχουν καλές περιπτώσεις τότε. Όμως, αν θέλεις να φτιάξεις μία ομάδα από την αρχή θέλεις τους παίκτες από την αρχή στην προετοιμασία. Είναι κάποια πράγματα που είναι ρίσκο. Μπορεί να πεις καλά έκανα και περίμενα μέχρι το τέλος».

 «Στην Ελλάδα έζησα τον ρατσιμό επειδή είμαι Γεωργιανός και ειδικά από τους δημοσιογράφους. Δεν ήθελαν στον Ολυμπιακό ένα προπονητή από την Κύπρο ή την Γεωργία. Εκεί ένιωσα ότι έπρεπε να αποδείξω ότι αξίζω. Έχασα ένα παιχνίδι και έφυγα και στις δύο ομάδες. Δεν μου έδωσαν την ευκαιρία, με την πρώτη στραβή με έδιωξαν. Κάποιοι άνθρωποι που έπρεπε να σταθούν δίπλα μου δεν το έκαναν. Κερδίσαμε στην Λάρισα και κάποιοι ήταν στεναχωρημένοι επειδή δεν κατάφεραν να με διώξουν. Είναι όπως τον κανιβαλισμό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου
Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO
Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Στην Περιστερώνα ο τελικός Κυπέλλου Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών
Σύσκεψη την Πέμπτη για τον τελικό κυπέλλου-Καθορίζεται ο αριθμός εισιτηρίων και η ώρα
«Η ΑΕΚ μπορεί να έχει κάποιους παίκτες πιο ποιοτικούς, όμως ο ΑΠΟΕΛ είναι καλύτερος ως σύνολο»