Κυριακή, 12 Ιουλίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Συζήτηση Κετσπάγια με τον μάνατζερ Γιαννιώτα-Γιατί δεν έκλεισε η συμφωνία

  20/05/2019 22:41
Συζήτηση Κετσπάγια με τον μάνατζερ Γιαννιώτα-Γιατί δεν έκλεισε η συμφωνία

Συζήτηση Κετσπάγια με τον μάνατζερ Γιαννιώτα-Γιατί δεν έκλεισε η συμφωνία

  20/05/2019 22:41

Το ενδιαφέρον αλλά και την άμεση επαφή για απόκτηση του Γιάννη Γιαννιώτα γνωστοποίησε ο τεχνικός της Ανόρθωσης, Τιμούρ Κετσπάγια.

Στο πλαίσιο των δηλώσεών του στην εκπομπή «Ώρα για μπάλα» της Cytavision αναφέρθηκε στην περίπτωση του Ελλαδίτη εξτρέμ αλλά και στον ρατσισμό τον οποίο βίωσε όταν εργαζόταν στον Ολυμπιακό Πειραιώς. 

Οι δηλώσεις του:

«Κάθε καλός ποδοσφαιριστής μας ενδιαφέρει. Μίλησα με τον μάνατζέρ του και μας είπε ότι θέλει να περιμένει. Ε, μπορεί να περιμένει και τέλος του Αυγούστου. Κάποιες φορές μπορεί να περιμένεις και μέχρι εκεί γιατί υπάρχουν καλές περιπτώσεις τότε. Όμως, αν θέλεις να φτιάξεις μία ομάδα από την αρχή θέλεις τους παίκτες από την αρχή στην προετοιμασία. Είναι κάποια πράγματα που είναι ρίσκο. Μπορεί να πεις καλά έκανα και περίμενα μέχρι το τέλος».

 «Στην Ελλάδα έζησα τον ρατσιμό επειδή είμαι Γεωργιανός και ειδικά από τους δημοσιογράφους. Δεν ήθελαν στον Ολυμπιακό ένα προπονητή από την Κύπρο ή την Γεωργία. Εκεί ένιωσα ότι έπρεπε να αποδείξω ότι αξίζω. Έχασα ένα παιχνίδι και έφυγα και στις δύο ομάδες. Δεν μου έδωσαν την ευκαιρία, με την πρώτη στραβή με έδιωξαν. Κάποιοι άνθρωποι που έπρεπε να σταθούν δίπλα μου δεν το έκαναν. Κερδίσαμε στην Λάρισα και κάποιοι ήταν στεναχωρημένοι επειδή δεν κατάφεραν να με διώξουν. Είναι όπως τον κανιβαλισμό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας