Τοποθετήθηκε επίσημα ο Πάολο Τραμετσάνι αν φεύγει από τον ΑΠΟΕΛ

Σαν κεραυνός εν αιθρία γνωστοποιήθηκε η είδηση ότι ο Πάολο Τραμετσάνι εξέφρασε πρόθεση για αποχώρησή του από τον ΑΠΟΕΛ μετά τη διεξαγωγή του τελικού.
 
Μία απρόσμενη εξέλιξη μιας και ο Ιταλός τεχνικός ανανέωσε πρόωρα το συμβόλαιό του με τους γαλαζοκιτρίνους και έπειτα οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ βρίσκεται και στον τελικό του κυπέλλου.
 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Τραμετσάνι εξέφρασε την πρόθεση να επιστρέψει στην πατρίδα του.
 
Στη διάρκεια των δηλώσεων για τον τελικό του κυπέλλου ο Πάολο Τραμετσάνι τοποθετήθηκε γι’ αυτές τις πληροφορίες.
 
Ακούγοντας τη σχετική ερώτηση γέλασε και απάντησε επιβεβαιώνοντας με έμμεσο τρόπο όσα λέγονται: «Από την αρχή που ήρθα στην ομάδα, ήξερα ότι κάθε παιχνίδι μπορεί να είναι το τελευταίο. Έτσι θα είναι και το αυριανό. Θα αγωνιστούμε για το νταμπλ»
 
Όσον αφορά στον τελικό ο Πάολο Τραμετσάνι σημείωσε: «Ευχαριστώ τον Ντούσαν για τα καλά του λόγια. Είναι σημαντικό παιχνίδια για την ομάδα μου. Έχουμε προετοιμαστεί και το δείξαμε μετά τους αγώνες με τον Απόλλωνα το πώς προετοιμαζόμαστε. Φθάσαμε δύσκολα, εδώ ήταν δύσκολα με ΑΕΚ και ΕΝΠ. Είναι φανταστικός προπονητής ο Κέρκεζ, έχει κάνει φανταστική δουλειά. Αύριο όμως θα είμαστε αντίπαλοι».

Για το κλειδί του τίτλου: «Συμφωνώ με τον συνάδελφο. Θα παίξουν ρόλο οι μονομαχίες, θα πρέπει να είμαστε επιθετικοί. Έχουμε την ατομική ποιότητα και αυτό πρέπει να φανεί μέσω της ομαδικής δουλειάς».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»