Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Η θέση Κίρζη για Ρομπέρζ και για τη ρήτρα παραχώρησής του

  21/05/2019 11:52
Η θέση Κίρζη για Ρομπέρζ και για τη ρήτρα παραχώρησής του

Η θέση Κίρζη για Ρομπέρζ και για τη ρήτρα παραχώρησής του

  21/05/2019 11:52
Για το θέμα του Βαλεντίν Ρομπέρζ ερωτήθηκε ο πρόεδρος του Απόλλωνας, Νίκος Κίρζης, στη σημερινή (21/05) συνέντευξη Τύπου.

«Είναι ένα πολύ σημαντικό μέλος αυτής της ομάδας. Αλλά κανένας δεν είναι πιο σημαντικός από την ομάδα. Ο ίδιος έθεσε τον εαυτό εκτός με τη Νέα Σαλαμίνα. Το θέμα γίνεται έρευνα και θα δούμε κατ’ ίδιαν τον ποδοσφαιριστή. Επαναλαμβάνω αυτό που είπα. Σημαντικός, αλλά ουδείς πιο πάνω από την ομάδα» σχολίασε αρχικά.

Αν δήλωσε ότι δεν είναι ευχαριστημένος: «Δεν μπορεί να γίνονται εικασίες. Εγώ προσωπικά δεν έχω βρεθεί με τον Βαλεντίν. Τελευταία φορά που τον είδα ήταν πριν από το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Πέντε λεπτά και ύστερα έπρεπε να αρχίσει προπόνηση. Εκ τότε δεν μιλήσαμε, συνεπώς δεν μου έχει πει οτιδήποτε».
 
Αν ζήτησε να φύγει: «Είναι εντελώς εκτός. Έχεις συμβόλαιο με μία ομάδα άλλα τρία χρόνια και ζητάς να φύγεις; Σε εμένα δεν είπε τέτοιο πράγμα. Δεν είπε ότι θέλει να φύγει επειδή αρχίζει πιο γρήγορα η χρονιά. Ο καθένας είναι υπεύθυνος των πράξεων του».

Αν έχει ρήτρα: «Ούτε ρήτρα υπάρχει, ούτε τιμή ορίσαμε. Επαναλαμβάνω δεν έχουμε βρεθεί».
 

Αν υπάρχει θέμα ανταλλαγής με τον Φάνο Κατελάρη: «Οι σχέσεις μας με την Ομόνοια είναι άριστες. Εξάλλου ο παίκτης έχει συμβόλαιο»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας