Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

«Άλλη μια ευκαιρία» θέλει ο Κασίνι

  21/05/2019 17:49
«Άλλη μια ευκαιρία» θέλει ο Κασίνι

«Άλλη μια ευκαιρία» θέλει ο Κασίνι

  21/05/2019 17:49
Στις αρχές του επόμενου μήνα ολοκληρώνεται ο δανεισμός του Μπαουτίστα Κασίνι από την Εστουδιάντες στον ΑΠΟΕΛ, οι ιθύνοντες του οποίου όμως δεν έχουν αποφασίσει ακόμη, αν θα ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή.

Σε συνέντευξή του στην El Dia ο 21χρονος μέσος τόνισε πως ακόμη δεν έχει ενημερωθεί για το τι μέλλει γενέσθαι, εξέφρασε όμως την προτίμηση για παραμονή στην Κύπρο.

«Δεν ξέρω ακόμη τι θα συμβεί με μένα, συζητούν και αυτές τις μέρες λογικά θα μου δώσουν μια απάντηση, αλλά ούτε έχουν επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει κάτι. Είμαι δανεικός με οψιόν αγοράς και πρέπει να μου απαντήσουν, κατ’ αρχήν πρέπει να επιστρέψω (σ.σ. στην Εστουδιάντες), αλλά δεν το ξέρω 100%.

Αν πρέπει να επιστρέχω, θα δώσω μάχη να καθιερωθώ στην Εστουδιάντες, αλλά η αλήθεια είναι πως θα προτιμούσα να έχω άλλη μια ευκαιρία στην Κύπρο. Η ζωή είναι ήρεμη εδώ, η κοπέλα μου κι εγώ περνούμε πολύ καλά, δεν έχω παράπονο, υπάρχει ασφάλεια δεδομένων όσων έχουμε συνηθίσει (σ.σ. στην Αργεντινή).

Μολονότι δεν πήρα πολύ χρόνο συμμετοχής, δεν αντιμετώπισα ιδιαίτερα προβλήματα προσαρμογής. Ο ΑΠΟΕΛ είναι μια καλά προπονημένη ομάδα, με παίκτες έμπειρους, που έχουν πίσω τους καλές καριέρες κι έχουν αγωνιστεί σε μεγάλες ομάδες. Αυτός ήταν ο λόγος που μου στοίχισε χρόνο συμμετοχής».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας