O τελικός που δεν θέλει να ζήσει ως προπονητής ο Κέρκεζ

Η δίψα για την κατάκτηση του τροπαίου είναι αρκετά μεγάλη στην ΑΕΛ. Αυτό φάνηκε και μέσα από την χθεσινή (21/05) τοποθέτηση του προπονητή της ομάδας της Λεμεσού, Ντούσαν Κέρκεζ ο οποίος θυμήθηκε τον τελικό του 2009 απέναντι στον ΑΠΟΠ/Κινύρα Πέγειας.
 
«Δέκα χρόνια μετά από τον τελικό μου ως ποδοσφαιριστής είμαι εδώ τώρα ως προπονητής. Ελπίζω να μην έχει την ίδια κατάληξη...» είπε χαρακτηριστικά ο Βόσνιος τεχνικός ο οποίος εξέφρασε την αισιοδοξία του για τον σημερινό (22/05) τελικό απέναντι στο ΑΠΟΕΛ.

Η ομάδα της Λεμεσού αγωνίστηκε στον τελικό της 16ης Μαΐου 2009 με αντίπαλο τότε τον ΑΠΟΠ/Κινύρα Πέγειας από τον οποίο έχασε με 2-0 στο ΓΣΠ. Ένας τελικός κυπέλλου ο οποίος επισκιάστηκε από σοβαρά λάθη της διαιτησίας και έντονα παράπονα της ΑΕΛ.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ ήταν από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν από τους γαλαζοκίτρινους εκείνο το βράδυ.
 

Ο Βόσνιος ήταν μάλιστα και ο αρχηγός της ομάδας. Σύμφωνα με τα όσα καταγράφηκαν στον Τύπο την επομένη του τελικού (2009) ο Κέρκεζ ήταν αρκετά κινητικός στον αγώνα βοήθησε ανασταλτικά και οργανωτικά, όμως, ο ίδιος δεν είχε την απαιτούμενη βοήθεια από συμπαίχτες του.

Δέκα χρόνια μετά ο Βόσνιος τεχνικός καθοδηγεί την ομάδα ως προπονητής και παρουσιάζεται αισιόδοξος για την κατάκτηση του τροπαίου απέναντι στον ΑΠΟΕΛ.

«Με όλο τον σεβασμό προς το ΑΠΟΕΛ, θα είμαστε μεγάλος αντίπαλος, προετοιμαστήκαμε καλά, ελπίζω να είμαστε οι νικητές…», είπε χαρακτηριστικά.

Δειτε Επισης

Κύπριοι διαιτητές στην Ανδόρα για αγώνα του Conference League
Οι 29 ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στην πρώτη προπόνηση της Ανόρθωσης-Ακολουθούν τα εργομετρικά
Έξι φιλικά εντός συνόρων δίνει ο Απόλλωνας-Ξεχωρίζει ο αγώνας με τον ΑΠΟΕΛ
Η αναφορά του Φαμπρίτσιο Ρομάνο στον Αλέχο του ΑΠΟΕΛ
Η επιπρόσθετη επιλογή για τα άτομα άνω των 65 ετών για έκδοση της κάρτας φιλάθλου
Φίλιππος Κοκκινόφτας... Το ταλέντο που έκλεισε η ΠΑΕΕΚ για την επίθεση
Η μεταγραφή του Δώνη στον Άρη, ο τραυματισμός στον ΑΠΟΕΛ και η μεγάλη εύκαιρα
Η εγκύκλιος για το νέο πρωτάθλημα γυναικών-Η ΚΟΠ ενημέρωσε τα σωματεία
Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος