Ο παίκτης που δέχθηκε δελεαστική πρόταση και αποχωρεί από τη Νέα Σαλαμίνα

Την αποχώρηση του Ιβάν Φουστάρ επιβεβαίωσαν στη Νέα Σαλαμίνα, αφού ο παίκτης είχε δεχτεί δελεαστικές προτάσεις στα χέρια του και έτσι επέλεξε να αποχωρήσει.

Για τα θέματα προγραμματισμού αλλά και την περίπτωση της χθεσινής (21/5) συνεδρίας του συμβουλίου μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Αμμοχώστου, Δημήτρης Λάζος στον ΣΠΟΡ FM 95.0.

Οι δηλώσεις του:

Για τη χθεσινή συνεδρία του συμβουλίου: «Ήταν η τελευταία τακτική συνεδρία του νυν διοικητικού συμβουλίου. Υπάρχει η εκλογική καταστατική συνέλευση στις 29 Μάϊου. Ήταν η ολοκλήρωση της θητείας αυτού του διοικητικού συμβουλίου».

Αν υπάρχει πρόθεση για το νυν συμβούλιο για να επαναδιεκδικήσει: «Υπάρχει πρόθεση με εξαίρεση να συνεχίσουν με εξαίρεση 2-3 μέλη του συμβουλίου. Επομένως θα επαναδιεκδικήσουμε την επανεκλογή μας για τα επόμενα δυο χρόνια με τον κύριο Θουκυδίδη πρόεδρο».

Για το έργο της διοίκησης: «Νομίζω έγινε μια εξαιρετική δουλειά από τη διοίκηση. Δουλέψαμε πολύ μεθοδικά ούτως ώστε να έρθουν αυτά τα αποτελέσματα. Πάμε καλύτερα, πρέπει να συνεχίσουμε το δύσκολο μας έργο. Ενδεχομένως να ακολουθήσουμε την ίδια τακτική στο οικονομικό κομμάτι προκειμένου να πετύχουμε την πλήρη εξυγίανση».

Για τη συμφωνία με τη νέα εταιρεία ένδυσης: «Ναι έχουμε συμφωνήσει με την NIKE. Την περασμένη βδομάδα, αντιπροσωπεία του διοικητικού συμβουλίου είχε επισκεφθεί τα γραφεία της NIKE στην Αθήνα όπου έγινε και η πρώτη παραγγελία».

Για τον Φουστάρ: «Ο Φουστάρ έχει ήδη αποχωρήσει από την ομάδα μας. Το γνωρίζαμε ότι έχει 2-3 δελεαστικές προτάσεις στα χέρια του. Ήταν πραγματικά ένας κύριος και τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την προσφορά του».

Για τους Κορέια και Κινγκσλεϊ: «Κορέια και Κίνγκσλεϊ διαθέτουν συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν. Αν προκύψει οτιδήποτε θα πρέπει να περάσει από την έγκριση του διοικητικού συμβουλίου και να φέρει όφελος στην ομάδα».

Για το συμβόλαιο του Πουρσαϊτίδη: «Συνεχίζουμε μαζί με τον Πουρσαϊτίδη ο οποίος διαθέτει συμβόλαιο. Αν ενδιαφέρεται ο οποιοσδήποτε, πρώτα θα πρέπει να μιλήσει με τη Νέα Σαλαμίνα και μετά με τον ίδιο».

Δειτε Επισης

Πήρε το διπλό κόντρα στην ΑΕΖ και ακόμη ελπίζει η Δόξα
Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό
«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου
Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO
Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Στην Περιστερώνα ο τελικός Κυπέλλου Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών
Σύσκεψη την Πέμπτη για τον τελικό κυπέλλου-Καθορίζεται ο αριθμός εισιτηρίων και η ώρα