«Ανανέωσαν Αλωνεύτης, Μερκής, να το πω λίγο ωμά, οι Σατσιάς, Ηλία, ο Μοράις δικαιούται…»

Ένα από τα φλέγοντα θέματα του φετινού προγραμματισμού του ΑΠΟΕΛ είναι το αν θα παραμείνει για ακόμη μία χρονιά στους γαλαζοκίτρινους ο Νούνο Μοράις ή όχι.
 
Ο Πορτογάλος βρίσκεται από το 2007 και έχει συμπληρώσει 12 χρόνια στην ομάδα της Λευκωσίας, ενώ είναι ο ρέκορνταμ συμμετοχών.

Σε τοποθετήσεις του στον ΣΠΟΡ ΦΜ, 95.0 o παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας, Άριστος Αριστοκλέους, εξέφρασε την άποψή του για το αν θα πρέπει να γίνει ανανέωση του συμβολαίου του αρχηγού της ομάδας της Λευκωσίας ή όχι.

«Οι απόψεις διίστανται, αλλά η δική μου θέση είναι ξεκάθαρη. Από τη στιγμή που έγιναν ανανεώσεις σε Κύπριους ποδοσφαιριστές, Αλωνεύτη, Μερκή και ούτω καθεξής, ο Νούνο Μοράις είναι ο πρώτος ρεκορντάμ στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ, είναι ο άνθρωπος που έχει τις περισσότερες συμμετοχές σε Τσάμπιονς Λιγκ, είναι, είναι, είναι…

Είναι σε μία ηλικία που δεν σου έδωσε ποτέ το δικαίωμα να μείνει εκτός ομάδας λόγω τραυματισμού ή λόγω καρτών. Ότι και να λέει ο καθένας, τα αποτελέσματά του είναι εκεί. Πιστεύω ότι δικαιούται μία πρόταση καινούργιου συμβολαίου, όπως δικαιούνται αυτοί που πρόσφεραν στο ΑΠΟΕΛ, έστω και ένα χρόνο περισσότερο.

Να πάμε και λίγο πιο πίσω, να το πω λίγο ωμά γιατί έτσι έμαθα στη ζωή μου, Σατσιάς, Μάριος Ηλία όλοι αυτοί πήραν ένα χρόνο ή δύο τιμής ένεκεν και αυτός ο άνθρωπος δικαιούται κατά την προσωπική μου γνώμη και μιλάω πάντα ποδοσφαιρικά» ήταν η άποψη του Άριστου Αριστοκλέους.

Όσον για την επιθυμία του Μοράις να αγωνίζεται κάθε εβδομάδα, είπε: «Αυτή είναι μία νοοτροπία, η οποία είναι του ποδοσφαιριστή, όμως ο προπονητής πρέπει να διαχειριστεί ποιοι θα παίζουν και ποιοι όχι. Κανένας ποδοσφαιριστής δεν έχει δικαίωμα να έχει άποψη αν θα παίξει ή όχι. Ο προπονητής είναι αυτός που παίρνει τις αποφάσεις και μόνο».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς